Jesiotr żywy .
Możliwe stałe dostawy świeżego żywego jesiotra.
Podana cena 26 zł dotyczy 1 kg żywej ryby.
Mięso z jesiotra nadaje się do grillowania, smażenia, marynowania, a także wędzenia. Jest delikatne i nie posiada ości, jest smaczne i jędrne. Sprawdza się również w zupach rybnych. Można je podawać zarówno na ciepło jak i na zimno w galarecie. Mięso doprawia się natką pietruszki, czosnkiem, bazylią , sokiem z cytryny. Jesiotr ceniony jest także za kawior, który się z niego wyrabia.
Wielkość dostępnych ryb ok 3-5 kg./szt. 50-60-70 cm.
Odbiór z miejsca hodowli 59-230 Prochowice.
Przy zakupie większej ilości możliwy specjalistyczny transport ryb.
Na wszelkie pilne zapytania odpowiem tel. 600 [zasłonięte]-766
Nasze Gospodarstwo jest pod stałym nadzorem weterynaryjnym.
kliknij i zapoznaj się z naszą ofertą
informacje tel.600 [zasłonięte]-766