Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Jelita naturalne Baranie WIEPRZOWE kal18/20 - 15m

14-04-2015, 10:21
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 9 zł     
Użytkownik SOS_RTV_AGD
numer aukcji: 5226189901
Miejscowość Poznań
Wyświetleń: 14   
Koniec: 14-04-2015 10:10:00
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

S.O.S. RTV i AGD - Dobry wybór

Dane KONTAKTOWE
Opcje WYSYŁKI
  • Przedpłata na konto: 15zł do 30kg
  • Paczka pobraniowa: 20zł do 30kg
Z Naszej strony ZAPEWNIAMY


- szybką wysyłkę
- możliwość zwrotu
- profesjonalną obsługę
- paragon lub FV

Korzyści DLA KUPUJĄCEGO
  • Wysyłka kurierem daję Państwu
  • 1) bezpłatne ubezpieczenie do 5000zł
  • 2) dostawę 24-48h od zaksięgowania wpłaty
  • 3) otwarcie paczki przy kurierze
  • 4) monitorowanie paczki
Jelita naturalne baranie lub wieprzowe - kal18/20 - 15m

 

 

 

FILM POKAZOWY


SPECYFIKACJA JELITA BARANIE:

  • Jelita naturalne baranie o kalibracji 18/20mm.
  • Kaliber jelit dobiera się w zależności od gatunku i rodzaju kiełbasy.
  • Nasze jelita idealnie nadają się do cienkich kiełbasek.
  • To właśnie z nich przyrządzane są: frankfurterki, kabanosy.
  • Na innej aukcji nadziewarka do kiełbasy

SPECYFIKACJA JELITA WIEPRZOWE:

  • Jelita naturalne wieprzowe w kalibracji 28/30mm.
  • Kaliber jelit dobiera się w zależności od gatunku i rodzaju kiełbasy.
  • Konserwowane solą.
  • Nasze jelita idealnie nadaja się dla kiełbasy polskiej.
  • To właśnie z nich przyrządzane są kiełbasy: "Śląska", surowa polska, "Rzeszowska" czy też kiełbaska 'Grilli' z Finlandii, 'Bratwurst' z Niemiec, 'Boudin blanc' i 'Saucisse Montbeliard' z Francji, 'Boerewors' z Północnej Afryki, kiełbasa BBQ, włoska czy Kishka.
  • Przechowywanie:
    Przed otwarciem - przechowywać można w temperaturze otoczenia, w suchym, nienasłonecznionym miejscu.
    Po otwarciu - zaleca temperatura przechowywania 0 - 14C.
    Sposób użycia:
    Jelita przed użyciem należy moczyć ok. 20 min. w wodzie o temperaturze ok 30C.

Wyposażenie:

  • Jelita naturalne - do wyboru baranie lub wieprzowe
  • Faktura VAT lub paragon