Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

JELITA BARANIE 22/24 EXTRA SUPER JAKOŚĆ! - NIEMCY

28-05-2014, 13:37
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 55 zł     
Użytkownik Bogumila123_k
numer aukcji: 4193947633
Miejscowość KONIN
Wyświetleń: 29   
Koniec: 28-05-2014 13:04:48
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

KOMPLEKSOWE ZAOPATRZENIE

ZAKŁADÓW MIĘSNYCH

JELITA NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI

W ATRAKCYJNYCH CENACH

IMPORT NIEMCY

   |    strona o mnie    |        komentarze    |       wszyskie aukcje    |       do ulubionych    |      zadaj pytanie    |   
Dane Kontaktowe:

KOMPLEKSOWE ZAOPATRZENIE

ZAKŁADÓW MIĘSNYCH

BOGUMIŁA KULIK

uL. KAPITAŃSKA 6

62-510 KONIN

tel. 605[zasłonięte]365

tel. 693[zasłonięte]424

e-mail : [zasłonięte]@vp.pl

 

 

Wysyłka:

List polecony priorytetowy  13 zł

Przesyłka pobraniowa priorytetowa  19 zł

List ekonomiczny  9 zł

 

dostepne również inne formy wysyłki


Płatnosci:

ING

 

NR RACHUNKU

02 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]7350091 [zasłonięte] 442478

 

Jelita naturalne baranie kalibrowane extra


Długość pęczka 90 mb

 

Kaliber 22/24 EXTRA

 


Dostępne w naszej ofercie jelita naturalne to składniki, z których mogą powstać najwspanialsze kiełbasy, parówki, a nawet kabanosy. Są to produkty świeże, doskonale skalibrowane i przygotowane do obróbki, takiej jak suszenie, czy wędzenie. Dzięki wykorzystaniu jelit naturalnych mogą powstać naprawdę zdrowe, świeże i pachnące przysmaki. Zapraszamy do zakupów

 


Są to jelita do zastosowań domowych i przemysłowych w odcinkach od 4 do 8 m.

 

 

Jelita pochodzą z legalnego źródła, konfekcja i pakowanie odbywa się w zakładzie posiadającym wszelakie zezwolenia. Na życzenie klienta dostarczamy odpowiednie atesty (HDI)

 

 

 

Jelita zapakowane w oryginalny woreczek można przechowywać w temp. Od 0 do 14 stopni C zgodnie z Polską Normą PN-A-85702 dotyczącą jelit naturalnych. Po otwarciu z opakowania niezużyte jelita należy przesolić solą kuchenną i zamknąć w szczelnym opakowaniu np. słoiczku. I przechowywać w temp od 0 do 14 C Jelit solonych się nie mrozi, gdyż tracą swoje właściwości. Przed użyciem należy je moczyć w letniej wodzie od 30 minut do 60 minut przed nadziewaniem. 

 

 

PRZY ZAKUPIE WIĘCEJ NIŻ 1 SZT. PROSZĘ O KONTAKT W CELU

USTALENIA KOSZTÓW PRZESYŁKI!

 

 

TEL. KONTAKTOWY:

693[zasłonięte]424 lub 605[zasłonięte]365


e-mail: [zasłonięte]@vp.pl

 

Zapraszamy także na inne nasze aukcje !
Szablony aukcji allegro