Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Jedz pysznie chudnij cudnie Magdalena Makarowska

28-01-2012, 7:46
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Najwyzsza cena licytacji: 31 zł      Aktualna cena: 31 zł     
Użytkownik Hebron-Sklep
numer aukcji: 2022942607
Miejscowość Gdynia
Kupiono sztuk: 3    Licytowało: 2    Wyświetleń: 41   
Koniec: 26-01-2012 20:19:49

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

All Rights Reserved 2010 HEBRON

Witamy w sklepie Hebron


Jedz pysznie chudnij cudnie

w święta, na grillu i imieninach. Poradnik dietetyczki hedonistki.

Autor/autorzy:
Magdalena Makarowska
Feeria
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x20.5cm
Ilość stron: 248
Wydanie: 1
Rok wydania: 2011
Ciężar: 0,51 kg

Cena okładkowa: 35,90 zł


Opis
Moi klienci w trakcie kuracji odchudzającej obchodzą różne uroczystości rodzinne i towarzyskie, organizują święta i kinderbale – i świetnie sobie z tym radzą. Po urządzeniu takiej „zdrowej uczty” przychodzą do mnie zachwyceni łatwymi do zrobienia i pysznymi potrawami, które przyrządzili z zaproponowanych przeze mnie przepisów.
O ile trzymamy się najważniejszych reguł nowego stylu odżywiania, takie „imprezowe szaleństwa” nie wpływają negatywnie na naszą wagę, a jednocześnie są miłymi przerywnikami w codziennym jadłospisie. Gotując z pasją, wkładając serce w każdą potrawę, jesteśmy w stanie w krótkim czasie wyczarować kulinarne majstersztyki, które przyniosą radość innym i nam samym, a co najważniejsze nie spowodują, że przybędziemy na wadze.

Odchudzajmy się z głową. Niech jedzenie pozostanie przyjemnością, ale nie zastępuje przyjaciół. Niech sprawia rozkosz, ale nie zastępuje rozkoszy. Niech zaspokaja głód, ale nie koi nerwów. Znajdźmy swoje małe przyjemności w sporcie, tańcu, ciekawej literaturze, pięknej muzyce. Jedzenie niech będzie dopełnieniem, a nie pocieszycielem. Znajdźmy radość w odkrywaniu nowych smaków, wyszukiwaniu nowych potraw i komponujmy je z głową, wyzbywając się „sztuczności” i chemii w jedzeniu.