Jarzębina do mięsa
Doskonały dodatek do naleśników, kanapek, nadaje się również do nadziewania pączków i drożdżówek a także do ciast i deserów. Aromatyczny i oryginalny dodatek do herbaty czy serów niezastąpiony dodatek do kuchni myśliwskiej.
Produkty całkowicie naturalny, nie zawierają szkodliwych dla zdrowia dodatków chemicznych.
Oferowane przez nas przetwory nie tylko wzbogacą codzienną dietę, urozmaicą smak niejednej potrawy, ale także pozwolą przypomnieć smak potraw przyrządzanych przez nasze babcie. Przetwory te stanowią istotny element zdrowego stylu życia. Wiele produktów ma właściwości prozdrowotne.
Głównym miejscem pozyskiwania surowca do produkcji przez firmę FUNGOPOL są Bory Tucholskie. To jedno z najczystszych ekologicznie miejsc w Polsce, jak i w całej Europie. Są one jednym z największych kompleksów leśnych w naszym kraju i obejmują obszar ponad 250 tysięcy hektarów powierzchni leśnej.
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w temperaturze około +4C.
Waga netto: 200g Skład: jarzębina, jabłko, cukier. Kraj Pochodzenia: Polska Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów: Tak Swojskie (domowe) Przetwory: Tak Zdrowa żywność: Tak
|