NÓŻ SZEFA KUCHNI SD0085
DŁUGOŚĆ RĘKOJEŚCI: 138 mm
DŁUGOŚĆ OSTRZA: 200 mm
MATERIAŁ OSTRZA (RDZEŃ): V-GOLD 10
MATERIAŁ WARSTW: SUS 431 i 430
ILOŚĆ WARSTW: 67
MATERIAŁ UCHWYTU: MICARTA
TYP OSTRZENIA: DWUSTRONNE
WAGA: 323 g
Idealny do cięcia : KAPUSTY, RYB, DROBIU, FILETÓW RYBNYCH
Rękojeść nożna została wykonana z MICARTA:
Właściwości MICARTA:
pomimo absolutnie gładkiej powierzchni nóż nie wyślizguje się z mokrej dłoni
Podczas zaawansowanej produkcji LAMINATU
pod działaniem wysokiego ciśnienia otrzymuje się blok z jednorodnego materiału który jest:
- Mocny i wytrzymały
- Stabilny Wymiarowo
- Odporny na wilgoć
- Bardzo Twardy
- Ciepły w dotyku,
NA WSZYSTKIE NOŻE Z SERII SAMURA DAMASCUS OBOWIĄZUJE
2 LATA GWARANCJI OD DATY ZAKUPU
WYOBRAŹ SOBIE POTRAWY, KTÓRE PRZYGOTUJESZ DLA SWOICH BLISKICH
CIĘCIE, SZATKOWANIE, ROZDRABNIANIE, NIE BĘDZIE SPRAWIAĆ
JUŻ ŻADNYCH TRUDNOŚCI...
INFORMACJA DLA WSZYSTKICH CZŁONKÓW FORUM KNIV...PL
NÓŻ Z TEJ SERII ZOSTAŁ PRZEKAZANY DO TESTÓW
Niektóre Noże z Naszego Pozostałego asortymentu:
YOSHIDA HAMONO - GYUTO 19C27
YOSHIDA HAMONO - NAKIRI KASHIME (OSTRZE=160mm)
Seki Kanetsugu Pro-J Slicer 210mm
Seki Kanetsugu Pro-J Santoku 170mm
Seki Kanetsugu Pro-J Gyuto 200mm
|