|
Japoński Nóż Seki Kanetsugu - Saiun Gyuto 230mm
...JEDYNY W EUROPIE
DŁUGOŚĆ NOŻA CAŁKOWITA: 360 mm
DŁUGOŚĆ OSTRZA: 230 mm
LICZBA WARSTW: 66
GRUBOŚĆ GŁOWNI: 2,2 mm
MATERIAŁ OSTRZA (RDZEŃ): VG-10
TYP OSTRZENIA: DWUSTRONNE
WAGA: 249 g
Idealny do cięcia : kapusty, mięs, ryb
Rękojeść noża została wykonana z MICARTA - Standard wdrożony tylko dla najwyższej klasy noży
Właściwości MICARTA :
pomimo absolutnie gładkiej powierzchni nóż nie wyślizguje się z mokrej dłoni
Podczas zaawansowanej produkcji LAMINATU
pod działaniem wysokiego ciśnienia otrzymuje się blok z jednorodnego materiału który jest:
- Mocny i wytrzymały
- Stabilny Wymiarowo
- Odporny na wilgoć
- Bardzo Twardy
- Ciepły w dotyku,
HARTOWANIE:
Zastosowanie innowacyjnej obróbki cieplnej tzw. SUBZERO
gwarantuje zwiększenie twardości i stabilizacji geometrii ostrza.
Technologia ta jest wykorzystywana m.in. do produkcji wierteł,
frezów, elementów łożysk
NA WSZYSTKIE NOŻE Z SERII Seki Kanetsugu OBOWIĄZUJE
ROK GWARANCJI OD DATY ZAKUPU
JEŻELI JESTEŚ OSOBĄ, KTÓRA CENI SOBIE NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ WYKONANIA,
KUNSZT, LUKSUS
BEZ ŻADNYCH WĄTPLIWOŚCI TA OFERTA JEST DLA CIEBIE
|