Japoński Nóż Seki Kanetsugu - Pro-J Gyuto 230mm
DŁUGOŚĆ NOŻA CAŁKOWITA: 360 mm
DŁUGOŚĆ OSTRZA: 230 mm
GRUBOŚĆ GŁOWNI: 2,0 mm
MATERIAŁ OSTRZA: STAL ZA-18
TYP OSTRZENIA: DWUSTRONNE
WAGA: 227 g
Idealny do cięcia : kapusty, mięs, ryb
Rękojeść noża została wykonana z Black Pakka Wood -
Standard wdrożony tylko dla najwyższej klasy noży
Właściwości Pakka Wood :
pomimo absolutnie gładkiej powierzchni nóż nie wyślizguje się z mokrej dłoni
Podczas zaawansowanej produkcji LAMINATU
pod działaniem wysokiego ciśnienia otrzymuje się blok z jednorodnego materiału który jest:
- Mocny i wytrzymały
- Stabilny Wymiarowo
- Odporny na wilgoć
- Bardzo Twardy
- Ciepły w dotyku,
TSUCHIME HAMMERED FINISH
Ślady po młotku widoczne w postaci wgłębień podkreślają innowacyjny wygląd noża, co sprawia wrażenie kunsztownego wykonania przez starożytnego rzemieślnika z Japonii.
Hammer Tsuchime rozmieszczone w przypadkowych rozmiarach i kształtach kute dołeczki zmniejszają tarcie
oraz zapobiegają przywieraniu żywności i warzyw do ostrza.
OPINIE KLIENTÓW:
Nóż właśnie doszedł. Pierwsze wrażenie jest takie.
Przepraszam za użyte słownictwo
Ale jest tak -ten nóż nie jest piękny
ON jest ZAJEXXXXXX PIĘKNY
Pozdrawiam Jacek K. z Olsztyna
NA WSZYSTKIE NOŻE Z SERII Seki Kanetsugu OBOWIĄZUJE
ROK GWARANCJI OD DATY ZAKUPU
JEŻELI JESTEŚ OSOBĄ, KTÓRA CENI SOBIE NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ WYKONANIA,
KUNSZT, LUKSUS
BEZ ŻADNYCH WĄTPLIWOŚCI TA OFERTA JEST DLA CIEBIE
|