Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Jakość i bezpieczeństwo żywności SGGW

18-05-2014, 16:06
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 28.50 zł     
Użytkownik infoksiazka
numer aukcji: 4231722065
Miejscowość Bytom
Wyświetleń: 2   
Koniec: 18-05-2014 16:00:53

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2011
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Informacje


UWAGA!
Odpowiadamy w dni robocze w godzinach
8:00 - 16:00

Telefon:
32[zasłonięte]750-02

napisz do nas

67 1090 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0110001 [zasłonięte] 036112

Lista wygenerowanych aukcji w nadzorca mirvanos

Jakość i bezpieczeństwo żywności-kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych
Jakość i bezpieczeństwo żywności-kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych
Praca zbiorowa
wydawnictwo: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]58327
data wydania: 2011
stron: 200
format: B5
28.50
*cena z VAT

SPIS TREŚCI

1. Aspekty żywieniowe i legislacyjne wybranych grup żywności funkcjonalnej
KATARZYNA STOŚ ... 9
2. Dodatki do żywności: naturalne = bezpieczne?
JANUSZ CZAPSKI ... 29
3. Działania przemysłu żywnościowego na rzecz poprawy jakości żywieniowej produktów
MARTA TOMASZEWSKA ... 41
4. Bezpieczeństwo zdrowotne mięsa i przetworów mięsnych
MIROSŁAW SŁOWIŃSKI ... 53
5. Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą olejów jadalnych
KRZYSZTOF KRYGIER, MAŁGORZATA WRONIAK, MAGDALENA MASZEWSKA ... 65
6. Kształtowanie jakości żywieniowej pieczywa w procesie technologicznym na podstawie przedsiębiorstwa Lantmannen Unibake Poland Sp. z o.o.
AGNIESZKA ZAGROBA, JANUSZ B. BERDOWSKI, WITOLD LISIECKI ... 77
7. Akryloamid - charakterystyka, występowanie w żywności i ryzyko dla zdrowia
HANNA MOJSKA ... 87
8. Związki kształtujące jakość napojów winiarskich i spirytusowych
EDYTA LIPIŃSKA, SYLWIA BONIN ... 103
9. Wpływ procesów technologicznych na zawartość biotoksyn morskich w mięsie małży i skorupiaków
MIROSŁAW MICHALSKI ... 119
10.Zmiany jakościowe miodu w procesie jego pozyskiwania i przetwórstwa
SŁAWOMIR BAKIER ... 129
11. Jakość a proces technologiczny na przykładzie zakładów gastronomicznych
EWA CZARNIECKA-SKUBINA ... 145
12. Wybrane aspekty jakości żywności niekonwencjonalnej
IZABELA STEINKA, ANITA KUKUŁOWICZ ... 169
13. Sposoby otrzymywania skrobi opornej
MAŁGORZATA KAPELKO, TOMASZ ZIĘBA, WACŁAW LESZCZYŃSKI, ARTUR GRYSZKIN, EWA ZDYBEL ... 185

Lista wygenerowanych aukcji w nadzorca mirvanos