Jak zapobiegać niszczeniu i psuciu się towarów w sklepie spożywczym - Janikowska 96 str. 1987 r. Stan: BDB= Spis podstawowych rozdziałów:I. Czego unikać w czasie przechowywania i sprzedaży towarów? 1.Czynniki naturalne (5 podrozdziałów) 2.Szkodniki (2 p.)II. Kiedy i jak zapobiegać psuciu i niszczeniu sie towarów 1. Przy zaopatrywaniu sklepu w towary 2. Podczas przyjmowania towarów do sklepu 3. W czasie przechowywania towarów (3 podrozdziały) 4. W toku sprzedaży (2 p.) 5. Ochrona przed szkodnikami 6. Oznaczanie przydatnosci do spożyciaIII. Skład właściwości sposób przechowywania i sprzedaży podstawowych produktów żywnościowych (13 podrozdziałów)
Jak zapobiegać niszczeniu i psuciu się towarów w sklepie spożywczym - Janikowska
96 str.
1987 r.
Stan: BDB=
Spis podstawowych rozdziałów:I. Czego unikać w czasie przechowywania i sprzedaży towarów? 1.Czynniki naturalne (5 podrozdziałów) 2.Szkodniki (2 p.)II. Kiedy i jak zapobiegać psuciu i niszczeniu sie towarów 1. Przy zaopatrywaniu sklepu w towary 2. Podczas przyjmowania towarów do sklepu 3. W czasie przechowywania towarów (3 podrozdziały) 4. W toku sprzedaży (2 p.) 5. Ochrona przed szkodnikami 6. Oznaczanie przydatnosci do spożyciaIII. Skład właściwości sposób przechowywania i sprzedaży podstawowych produktów żywnościowych (13 podrozdziałów)
Mam bardzo dużo wystawionych książek SENSACYJNYCH - tu jest lista aktualnie wystawionych:
http://alle/show_user_auctions.php?uid=[zasłonięte]94400&gr_id=46441
oraz powieści KRYMINALNYCH I THRILLERÓW:
http://alle/show_user_auctions.php?uid=[zasłonięte]94400&gr_id=46432
Pamiętaj że kupując więcej niż 1 książkę oszczędzasz na przesyłce gdyż wszystkie wygrane przez Ciebie aukcje wysyłam w 1 paczce.
W zakładce O MNIE wstawiłem szczegółowy opis ocen stanu książek
Za granicę nie wysyłam
NIE ODWOŁUJĘ AUKCJI - LICYTUJ MĄDRZE