Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

jajczarstwo JAJA produkcja BUDOWA przetworstwo JAJ

23-01-2012, 13:40
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 179.50 zł     
Użytkownik adambook
numer aukcji: 2055870144
Miejscowość Internet
Wyświetleń: 18   
Koniec: 23-01-2012 18:19:23
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

WROCŁAW 2000 r. Nakład 2000+16 egz. Obszerne opracowanie - 606 stron. W książce podane są m.in. wiadomości dotyczące historycznego, kulturowego oraz współczesnego znaczenia gospodarczego jaj. Zasady produkcji jaj. Fizjologia formowania się jaja oraz wady jaj. Budowa i skład chemiczny jaja. Wartość odżywcza jaj kurzych oraz współczesne metody jej kształtowania. Właściwości funkcjonalne. Własnosci fizyczne. Przechowalnictwo i konserwacja jaj. Przetwórstwo jaj. Składniki jaj. Standaryzacja i przepisy handlowe. Mikrobiologia jaj i przetworów jajowych. Zarządzanie jakością w procesie produkcji i przetwórstwa jaj. Potrawy z jaj. Leksykon - ważniejsze określenia. itd. Praca zbiorowa, tytuł: JAJCZARSTWO , Wydanie I Wydawnictwo AKADEMII ROLNICZEJ WE WROCŁAWIU Nakład 2000+16 egz. 606 str. Liczne ilustracje oraz tabele, schematy. Wymiary ok. 15x21cm. Okładka twarda, stan więcej niż dobry- nieznaczne ślady użytkowania nie zmniejszają wartości użytkowej książki. Nie wysyłam za granicę. .