Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

JAJA SPOŻYWCZE i PRZETWÓRSTWO DROBIARSKIE drób

19-01-2012, 14:07
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Aktualna cena: 35 zł     
Użytkownik Oxiplegatz
numer aukcji: 2034071792
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 8   
Koniec: 12-01-2012, 20:19

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Język: polski

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dostawa i płatność
Płatność z góry
  • Przelew bankowy
  • List polecony ekonomiczny                    5,10 zł

  • List polecony priorytetowy                      6,20 zł




              Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego wydało II część łtT Materiałów szkole niowych11 , która obejmuje zagadnienia technologii uboju i obróbki drobiu, przetwórstwa drobiarskiego oraz jaj spo­żywczych.
V,: toku pracy własnej uczestnicy powinni przyswoić zawar­te w Ir~ateriałach szkoleniowych11 wiadomości. S/ątpliwości jakie nasuń?, się uczestnikom kursu przy przyswójaniu ma­teriału zawartego w niniejszym, skrypcie zostaną wyjaśnio ne na konsultacjach. Trudniejsze partie materiałów zosta ną omówione na obowiązkowych zajęciach szkolnych. Stowarzyszenie ma nadzieję, że wydawnictwo nasze przyczy ni si^ do bardziej efektywnej nsuki na kursie, oraz uzys kania sto-pnia mistrza i robotnika wykwalifikowanego w za wodach przemysłu drobiarskiego.
Stowarzyszenie iśaukowo-Techniczne
Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego - Sekcja .Przemysłu Drobiarskiego.

              Tytuł: JAJA SPOŻYWCZE i PRZETWÓRSTWO DROBIARSKIE
KONSPEKTY
WYKŁADÓW

              Autor: STOWARZYSZENIE NAUKOWO - TECHNICZNE INŻYNIERÓW I TECHNIKÓW PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO ZARZĄD GŁÓWNY


              Wydawnictwo i rok wydania: Warszawa 1976
1200 egz.

              Stan: -bdb przytarcia okladki, zawartosc ladnie zachowana

              Oprawa: miekka

              Ilość stron i format: 158str.

              14x20cm

              Ilustracje: posiada

              Spis treści: 

SPIS TB--SGI - Strona
Wstęp 3
Ubój i wstępna obróbka, kurcząt rzeźnych 4
Patroszenie i badanie lek, - wet. 11
Przygotowanie drobiu bitego do obrotu 17
5a Fotografie : 26-32
6S Podstawowe wiadomości o produkcji i skupie
jaj w Polsce - 33
7. Podstawowe kryteria oceny jaj w zależności
od kierunku rozchodu i asortymentu jaj 55
8„ Magazyn jajejzarski 62
99 Wyposażenie magazynu 55
Punkty skupu i zbiornice 69
Znakowanie jaj - 80
12e Rodzaje opakowań - 81

Transport jaj S6
Przeahowalnictwo jaj w skorupach _ 89
Dokumentacja przyjęcia i rozliczenia jaj 96
Dokumentacja przerobu jaj 97
Dokumentacja obrotu /1 s prze dar zyZ jaj 98
Przetwórstwo mięsa drobiarskiego 104

"Moja strona" w Allegro

Zobacz inne moje aukcje - SZUKAJ W PRZEDMIOTACH UŻYTKOWNIKA - szybkie wyszukiwanie podobnych tytułów




Uwaga! Na zdjęciach wokół liter możliwe charakterystyczne zniekształcenia - wynik kompresji jpg. W rzeczywistości zniekształcenia nie występują. Możliwe też błędy literowe - z powodu niedoskonałości odczytu OCR, za co przepraszam i liczę na wyrozumiałość.