Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

JAJA JAJKA JAJKO W PROSZKU CAŁE 10 KG

02-07-2015, 11:07
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 250 zł     
Użytkownik equilla
numer aukcji: 5235325610
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 68   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Producenci
Ako
Prospona
Dijo
Jabex
Waflex
Zentis







Wysyłka

Produkty wysyłamy kurierem firmy Siódemka Koszt wysyłki paczki do 30 kg:
15 zł (przedpłata na konto)
17 zł (pobranie)

Po dokonaniu zakupu wypełnij formularz opcji dostawy i dokonaj przelewu poprzez PayU lub bezpośrednio na nasze konto

19 1240 [zasłonięte] 6[zasłonięte]2921110 [zasłonięte] 604514
w tytule przelewu podając swój nick z Allegro.

Do każdej przesyłki paragon lub faktura.

Jeśli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości produktów możliwa jest wysyłka na palecie. Koszt wysyłki paletowej do ustalenia.
Kontakt

Zaopatrzenie Lodziarni

Ul. Saska 64

03-914 Warszawa

Telefon: 600-[zasłonięte]-181

[zasłonięte]@zaopatrzenielodziarni.pl


O nas:


Firma Ziarnex'93 kompleksowo zaopatruje piekarnie i cukiernie w całej Polsce w produkty o najwyższej jakości. W naszej ofercie znajdują się produkty dla cukierników, piekarzy, bakalie, sprzęt do produkcji ciast i deserów, dekoracje cukiernicze i wiele innych.

Specjalizujemy się także w zaopatrzeniu lodziarni:

Prowadzimy także sprzedaż przysmaków i naturalnej paszy dla koni pod własną marką EQUILLA:
Jajko w proszku 10 KG

JAJKO W PROSZKU

CENA ZA OPAKOWANIE 10 KG



Wszystkie sprzedawane przez nas produkty pochodzą z najnowszych dostaw i posiadają długi termin przydatności do spożycia.

Najwyższej jakości całe (białko + żółto) jajka w proszku.

Jaja w proszku są powszechnie wykorzystywane w piekarniach cukierniach i gastronomii. Jajko w proszku ma takie same zastosowanie jak jaja świeże jednak jest łatwiejsze w przechowywaniu i transporcie.

Proszek został uzyskany w skutek przetworzenia świeżych jaj. Proces otrzymania proszku jest całkowicie naturalny i przebiega w następujący sposób:

Wybijanie świeżych jaj kurzych -> Filtracja -> Pasteryzacja -> Schładzanie -> Suszenie -> Pakowanie

Proszek w przeciwieństwie do świeżych jaj posiada dłuższy termin przydatności do spożycia oraz nie wymaga transportu chłodniczego. Ponadto jest dużo łatwiejszy do dozowania.

Jaja w proszku wykorzystywane są przy wytwarzaniu: pieczywa, ciast, gofrów, herbatników, makaronów, naleśników, pierogów, majonezu, panierek.


Na innych naszych aukcjach znajdziesz także białko oraz żółtko w proszku.

Zaopatrzenie Lodziarni 2014