Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Jadłonomia . Kuchnia roślinna Wys 24h

26-06-2015, 12:19
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 61.99 zł     
Użytkownik ekspansa
numer aukcji: 5456726287
Miejscowość Gniezno
Wyświetleń: 1   
Koniec: 26-06-2015 11:52:21

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

61 [zasłonięte] 00

[zasłonięte]@ekspansa.pl

 



Przy przedpłacie na konto:
Kurier - 14zł

List polecony ekonomiczny - 9,90zł

E-przesyłka/Paczka 48 Odbiór w punkcie - 8zł

Towar wysyłamy w ciągu 24h.

   Marta Dymek

JADŁONOMIA
Oprawa: Twarda
Format: 22.5x29.0cm
Liczba stron: 288
Wydanie: 1
Rok wydania: 2014
Ciężar: 1,46 kg

 

  

       NASZA CENA
 
      61,99





Numer konta bankowego mBank: 
27 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 375567

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
W „Kuchni roślinnej” znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.