7 smaków do wyboru : Almond Fudge Brownie, Cookie Carmel Crunch, Creamy Vanilia Carmel, Peanut Butter Crunch, Peanut Carmel, Peanut Strawberry, Vanilla Toffi Fudge
Baton Oh Yeah! to pyszny batonik bogaty w aż trzy zróżnicowane źródła białka oraz pełnoziarnisty owies, który jest doskonałym źródłem węglowodanów złożonych.
Cechy charakterystyczne batona Oh Yeah
W skład Oh Yeah! wchodzą:
Mikrofiltrowany Izolat Białka Serwatki - czas wchłaniania rzędu kilku minut, najwyższa wartość biologiczna BV=159, idealny kiedy potrzebujemy praktycznie natychmiastowej dostawy aminokwasów dla naszego organizmu. Sposób w jaki otrzymywany jest ten koncentrat (wymiana jonowa) gwarantuje minimalną zawartość innych makroskładników – tłuszczy i węglowodanów.
Kazeinian Wapnia – charakteryzuje się najbardziej równomiernym uwalnianiem aminokwasów do krwioobiegu spośród wszystkich źródeł białka, tym samym najlepiej sprawdza się podczas długich przerw pomiędzy posiłkami.
Hydrolizat żelatyny - jest typowym białkiem tkanki łącznej występującym powszechnie w organizmach zwierząt i ludzi. Kolagen to jedno z najważniejszych białek naszego organizmu.
Izolat Białka Sojowego – dodany w celu uzupełnienia profilu aminokwasowego całej mieszanki białek. Izolat Białek Mleka, Koncentrat Białek Mleka – wszystko to co najlepsze w mleku bez zbędnej Laktozy, Cholesterolu i Nasyconych Kwasów Tłuszczowych. Zawiera Sprzężony Kwas Linolenowy (CLA, związek pomocny w ograniczaniu ilości tłuszczu magazynowanego przez organizm w postaci tkanki tłuszczowej), peptydy Glutaminy (bardzo ważny aminokwas) czy tez Laktoferynę (najlepiej przyswajalne żelazo, wykazuje silne właściwości bakteriobójcze).
Składniki aktywne 85 gram: