Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

IPA: BREWING TECHNIQUES, RECIPES Mitch Steele

11-03-2015, 5:41
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 192.15 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5073858759
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 15   
Koniec: 11-03-2015, 5:36

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]26706, 978[zasłonięte][zasłonięte]52885, 978[zasłonięte][zasłonięte]04037, 978[zasłonięte][zasłonięte]99968, 978[zasłonięte][zasłonięte]84690, 978-[zasłonięte][zasłonięte]26706, 978-[zasłonięte][zasłonięte]52885, 978-[zasłonięte][zasłonięte]04037, 978-[zasłonięte][zasłonięte]99968, 978-[zasłonięte][zasłonięte]84690
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

IPA: Brewing Techniques, Recipes & the Evolution of India Pale Ale

PRODUCT DETAILS:
Author: Mitch Steele
Language: English
Publisher: Brewers Publications
Publication Date: 1 Nov 2012
Dimensions: 22.6 x 15.2 x 2.5 cm
Format: Paperback
Pages: 352
Condition: NEW
Product_ID: 19CD469003

Explore the evolution of one of craft beer's most popular styles, India Pale ale. Loaded with brewing tips from some of the country's best brewers, IPA covers techniques from water treatment to hopping procedures. Included are 47 recipes ranging from historical beers to recipes for the most popular contemporary IPAs made by craft brewers such as Deschutes Brewery, Dogfish Head Craft Brewery, Firestone Walker Brewing Company, Pizza Port Brewing and Russian River Brewing Company.

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


HOP VARIETY HANDBOOK Dan Woodske

FOR THE LOVE OF HOPS Stan Hieronymus

AMERICAN SOUR BEERS Michael Tonsmeire

DESIGNING GREAT BEERS Ray Daniels

YEAST: THE PRACTICAL GUIDE TO BEER FERMENTATION

WATER: A COMPREHENSIVE GUIDE FOR BREWERS Palmer