Jesteśmy tu dla Ciebie! Jeżeli masz jakikolwiek problem lub informacje w opisie produktu są niewystarczające zadzwoń: tel. 85 65 25 385 lub wyślij maila e-mail: [zasłonięte]@agnex.pl Pracujemy w dni robocze od 7.00 do 16.00 | DANE FIRMY | Agnex Krzysztof Wierzbickiul. Hotelowa 38 15-659 Białystok NIP: 544[zasłonięte]117-75 Nr rach. bankowego: 95 1240 [zasłonięte] 5[zasłonięte]2111110 [zasłonięte] 560749 Bank Pekao S.A O FIRMIE AGNEX POZOSTAŁE AUKCJE NASZE KOMENTARZE - najwyższa jakość produktów, - duże opakowania w niskich cenach, - solidne opakowania, - niski koszt wysyłki już od 7,99 zł WYSYŁKA | Przesyłki nadajemy maksymalnie w ciągu 48 godz. w dni robocze po zaksięgowaniu środków na koncie.
Niskie koszty wysyłki już od 7.99 zł. Więcej w zakładce "dostawa i płatność". Wysyłamy wiele produktów w jednej paczce. Maksymalna waga jednej przesyłki 29 kg |
Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były jak najlepsze. Filozofia zarządzania naszej firmy skierowana jest na klienta. Wyróżnia nas profesjonalizm - dokładamy wszelkich starań, aby sprostać Państwa wymaganiom i osiągnąć cel jakim jest Państwa satysfakcja z dokonanej transakcji. Jeżeli zdarzy się, że wystąpią niezgodności prosimy o kontakt. Więcej informacji na temat reklamacji znajdziesz na stronie o nas. | | | Inulina jest naturalnym węglowodanem, nie trawionym przez ludzkie enzymy. Występuje w korzeniach lub bulwach niektórych roślin, najczęściej otrzymywana jest z cykorii. Inulina jest łagodnie słodka w smaku, posiada mniej więcej 1/10 słodyczy cukru. Mogą ją spożywać osoby chore na cukrzycę i odchudzające się. Inulina jest prebiotykiem, nie jest wchłaniana w jelitach, tylko ulega fermentacji, stanowiąc pożywkę dla dobrych bakterii. Zwiększa kwasowość otaczającego ją środowiska, co prowadzi do eliminacji chorobotwórczych grzybów. Inulina w jelitach zachowuje się podobnie jak błonnik, wiąże duże ilości wody zwiększając ilość treści pokarmowej, obniżając jednocześnie jej kaloryczność. Zaleca się spożywanie do 20g inuliny dziennie. Jest to spowodowane możliwym lekkim działaniem przeczyszczającym. Zastosowanie: Inuliną można zastąpić cukier. Dodawać do herbaty i napojów. Wykorzystuje się ją w kuchni jako dodatek do ciast, budyniów i kisieli, a także jako zagęszczacz w galaretkach. Ze względu na właściwości stabilizujące można jej używać do produkcji domowego majonezu. Można nią zagęszczać zupy i sosy. Dodawana do ciast sprawi, że wypieki będą bardziej chrupiące. |
Nasze produkty pakowane są w przeźroczyste torebki strunowe typu doypack. Co wyróżnia nasze opakowania? - bardzo dobra wytrzymałość mechaniczna, - solidne strunowe zamknięcie wielokrotnego użytku, - wysoka barierowość, chroniąca produkty przed wpływem czynników zewnętrznych - czytelna etykieta zawierająca termin przydatności do spożycia, wagę, numer partii i kraj pochodzenia danego produktu.
SPRAWDŹ OPINIE JAK OBSŁUGUJEMY NASZYCH KLIENTÓW |
|