Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

INTRODUCTION TO THE PHYSICAL CHEMISTRY OF FOODS

26-09-2014, 5:31
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 459.90 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4552049726
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 26-09-2014 05:31:01

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>65117, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92180, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>28801, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08719, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73479, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>65117, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92180, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>28801, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08719, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>73479

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Introduction to the Physical Chemistry of Foods

INTRODUCTION TO THE PHYSICAL CHEMISTRY OF FOODS

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Christos Ritzoulis
Language: English
Publisher: CRC Press
Publication Date: 17 April 2013
Dimensions: 23.4 x 15.8 x 1.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 224
Condition: NEW
Product_ID: 146[zasłonięte]1753

 

 


Introduction to the Physical Chemistry of Foods provides an easy-to-understand text that encompasses the basic principles of physical chemistry and their relationship to foods and their processing. Based on the author’s years of teaching and research experience in the physical chemistry of food, this book offers the necessary depth of information and mathematical bases presented in a clear manner for individuals with minimal physical chemistry background.
The text begins with basic physical chemistry concepts, building a foundation of knowledge so readers can then grasp the physical chemistry of food, including processes such as crystallization, melting, distillation, blanching, and homogenization as well as rheology and emulsion and foam stability. The chapters cover thermodynamic systems, temperature, and ideal gases versus real gases; chemical thermodynamics and the behavior of liquids and solids, along with phase transitions; and the thermodynamics of small molecule and macromolecule dispersions and solutions.
The text describes surface activity, interfaces, and adsorption of molecules. Attention is paid to surface active materials, with a focus on self-assembled and colloidal structures. Emulsions and foams are covered in a separate chapter. The book also introduces some of the main macroscopic manifestations of colloidal (and other) interactions in terms of rheology. Finally, the author describes chemical kinetics, including enzyme kinetics, which is vital to food science. This book provides a concise, readable account of the physical chemistry of foods, from basic thermodynamics to a range of applied topics, for students, scientists, and engineers with an interest in food science.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 CULINARY REACTIONS: EVERYDAY CHEMISTRY OF COOKING

 FOOD: THE CHEMISTRY OF ITS COMPONENTS Coultate

 FOOD CHEMISTRY H.-D. Belitz, Werner Grosch