| ![](http://cheapbook.pl/images/allegro_foto/Okladki/978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06118.jpg) Introduction to Colloid and Surface Chemistry (Colloid & Surface Engineering)
Author: Duncan Shaw Language: English Publisher: Butterworth-Heinemann Publication Date: 24 Feb 1992 Dimensions: 14 x 1.7 x 21.6 cm Format: Paperback Pages: 320 Condition: NEW
This thoroughly updated edition continues to provide a concise overall coverage of colloid and surface chemistry, intermediate between the brief accounts in physical chemistry textbooks and the comprehensive coverage in specialized treatises. New information is included on the composition and structure of solid surfaces, dynamic light scattering, micro emulsions and colloid stability control. The book provides a sound, but easy to follow theoretical framework. It outlines relevant research techniques and considers technological applications. A basic knowledge of the principles of physical chemistry is assumed. It will appeal to a wide readership, both undergraduate and postgraduate students at universities and colleges of technology as well as scientists in industry who need a broad background in the subject. ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]06118
| | PROSZĘ ZAPOZNAĆ SIĘ Z WARUNKAMI AUKCJI PODANYMI NA DOLE STRONY ORAZ NA STRONIE O MNIE I W TREŚCI WIADOMOŚCI POTWIERDZAJĄCEJ ZAKUP W moim sklepie kupisz najtańsze w Polsce książki w języku angielskim. Jeśli jesteś zainteresowaniy jakąś pozycją, a nie posiadam jej aktualnie wystawionej - proszę o wiadomość - gwarantuję, że u mnie będzie najtaniej! Zapraszam na inne aukcje Wyszukiwanie za pomocją numeru ISBN: WYSZUKIWARKA ISBN JEŚLI ZNAJDZIESZ DANĄ POZYCJĘ TANIEJ U KOGOŚ NA ALLEGRO - PROSZĘ O INFORMACJĘ PRZED ZAKUPEM - U MNIE BĘDZIE JESZCZE TANIEJ! DO KAŻDEJ PRZESYŁKI PACZKĄ POCZTOWĄ LUB KURIEREM DOŁĄCZAM DARMOWĄ KSIĄŻKĘ UŻYWANĄ Z LISTY DOSTĘPNEJ NA STRONIE "O MNIE" Warunkiem otrzymania darmowej książki jest wpisanie jej numeru w formularzu dostawy. Zdjęcie poglądowe - okładki mogą się różnić. | |