INSTRUKCJA BHP PRZY CZYNNOŚCIACH ZAWODOWYCH CUKIERNIKA |
brak |
INSTRUKCJA BHP dla pomieszczeń pomocniczych piekarni i ciastkarni |
3 |
INSTRUKCJA przyjęcia surowców i materiałów pomocniczych oraz sposób ich magazynowania w piekarni |
brak
|
INSTRUKCJA czyszczenia, mycia i dezynfekcji komór garowniczych |
2 |
INSTRUKCJA czyszczenia, mycia i dezynfekcji opakowań zwrotnych w piekarni |
1 |
INSTRUKCJA BHP PRZY OBSŁUDZE WAŁKOWARKI DO CIASTA |
brak |
INSTRUKCJA BHP PRZY OBSŁUDZE URZĄDZEŃ W ZAKŁADACH GASTRONOMICZNYCH |
brak |
INSTRUKCJA czyszczenia,mycia i dezynfekcji dzież |
2 |
INSTRUKCJA czyszczenia, mycia i dezynfekcji urządzeń produkcyjnych i sprzętu piekarni |
brak
|
INSTRUKCJA mycia i dezynfekcji pomieszczeń produkcyjnych i zaplecza socjalno-sanitarnego piekarni |
1
|
INSTRUKCJA higieny transportu wyrobów gotowych w piekarni |
2 |
INSTRUKCJA utrzymania higieny otoczenia piekarni |
5 |
INSTRUKCJA mycia i dezynfekcji krajalnicy |
brak |
INSTRUKCJA bezpieczeństwa i higieny pracy przy obsłudze komputera i drukarki |
brak |
INSTRUKCJA sanitarna dezynfekcji jaj kurzych |
11 |
INSTRUKCJA BHP obowiązująca wszystkich pracowników |
brak |