Tel: 697 [zasłonięte] 17 33
(pon.-pt. w godz. 8-16)
e-mail:
[zasłonięte]@spart.com.pl
Fax: 68 [zasłonięte] 78
|
|
|
ZAWSZE
PRIORYTET
Przedpłata
na konto = 8 zł
Pobranie = 18 zł
Przy zakupie większej ilości lub kilku przedmiotów z naszych aukcji za przesyłkę płacisz tylko jeden raz. (jeśli kwoty przesyłek z kilku aukcji są różne - proszę dodać wyższą).
PRZYKŁAD: kupiłem/-łam bluzę - koszt przesyłki po wpłacie na konto= 12zł a do tego czapkę - koszt przesyłki po wpłacie na konto =8 zł, czyli do kwoty zakupionych przedmiotów dodaję 12 zł na przesyłkę.
|
|
|
Instrukcja BHP
" Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy do pieczywa"
wymiary: 350x245 mm
Instrukcja wykonana jest na trwałej płycie z tworzywa sztucznego HIPS o grubości 0,5mm.
Instrukcja posiada samoprzylepne narożniki, można ją również przykręcić na stałe do podłoża.
Właściwości płyty HIPS:
- Wysoka wytrzymałość na uderzenia
- Odporność na ogień zgodnie z DIN 4102 B2
- Odporność na czynniki atmosferyczne
- Zastosowanie w warunkach do 70 st. C
- Dobra odporność na czynniki chemiczne
- Dobra odporność na czynniki organiczne
Jeśli nie znaleźliście Państwo potrzebnej instrukcji - prosimy o kontakt - wystawimy aukcję na zamówienie!
Na innych naszych aukcjach instrukcje BHP, przeciwpożarowe, dla gastronomii, piekarni, cukierni, medyczne i inne...
Inne instrukcje znajdują się w menu po lewej stronie aukcji w dziale " Pozostałe "
Ze względu na ochronę praw autorskich prezentujemy zdjęcie poglądowe.
Do każdego przedmiotu dodajemy paragon, po nadesłaniu danych - wystawiamy Faktury Vat.
Towar jest oczywiście nowy i oryginalnie zapakowany jak na każdej naszej aukcji.
Podana cena jest ceną brutto.
Jeśli masz pytania - jestem do Twojej dyspozycji.
Zobacz inne nasze aukcje !! pozostale_spart
Opisy wykorzystane na naszych aukcjach są naszego autorstwa. Zdjęcia na naszych aukcjach są naszego autorstwa lub udostępnione zostały nam przez producenta. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub części bez zgody autora, jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich. Podstawa prawna: Dz. U. 94 nr 24 poz.83, sprost. Dz. U 94 nr 43, poz.170.
|
|