Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

INSTRUKCJA obsl.urzadzeń w zakł.gastronomicznych

03-10-2014, 23:03
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 9.90 zł     
Użytkownik Spart_bhp
numer aukcji: 4575369921
Miejscowość Zielona Góra
Wyświetleń: 3   
Koniec: 03-10-2014 21:53:03
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
Tel: 697 [zasłonięte] 17 33
(pon.-pt. w godz. 8-16)

e-mail:
[zasłonięte]@spart.com.pl

Fax: 68 [zasłonięte] 78

 
  
ZAWSZE
PRIORYTET

  

Instrukcja BHP


" Instrukcja BHP przy obsłudze urządzeń w zakładach gastronomicznych "

 

wymiary: 350x245 mm


Instrukcja wykonana jest na trwałej płycie z tworzywa sztucznego HIPS o grubości 0,5mm.

Instrukcja posiada samoprzylepne narożniki, można ją również przykręcić na stałe do podłoża.



Właściwości płyty HIPS:

  • Wysoka wytrzymałość na uderzenia
  • Odporność na ogień zgodnie z DIN 4102 B2
  • Odporność na czynniki atmosferyczne
  • Zastosowanie w warunkach do 70 st. C
  • Dobra odporność na czynniki chemiczne
  • Dobra odporność na czynniki organiczne

 

Jeśli nie znaleźliście Państwo potrzebnej instrukcji - prosimy o kontakt - wystawimy aukcję na zamówienie!  


 

Na innych naszych aukcjach instrukcje BHP, przeciwpożarowe, dla gastronomii, piekarni, cukierni, medyczne i inne...

Inne instrukcje znajdują się w menu po lewej stronie aukcji w dziale " Pozostałe "


 

Ze względu na ochronę praw autorskich prezentujemy zdjęcie poglądowe.




Do każdego przedmiotu dodajemy paragon, po nadesłaniu danych - wystawiamy Faktury Vat.
Towar jest oczywiście nowy i oryginalnie zapakowany jak na każdej naszej aukcji.

Podana cena jest ceną brutto.
Jeśli masz pytania - jestem do Twojej dyspozycji.
Zobacz inne nasze aukcje !!
another

 

Opisy wykorzystane na naszych aukcjach są naszego autorstwa. Zdjęcia na naszych aukcjach są naszego autorstwa lub udostępnione zostały nam przez producenta. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub części bez zgody autora, jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich. Podstawa prawna: Dz. U. 94 nr 24 poz.83, sprost. Dz. U 94 nr 43, poz.170.





INSTRUKCJA obsl.urzadzeń w zakł.gastronomicznych