-
Instrukcja BHP przy obsłudze piły tarczowej do cięcia mięsa i kości.
-
Instrukcja BHP dla pomieszczeń pomocniczych piekarni i ciastkarni.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy do pieczywa.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy automatycznej do żywności.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze maszyn i urządzeń piekarniczych.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze dozownika do mąki.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze elektrycznego taboretu podgrzewczego.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze frytkownicy.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze kasy fiskalnej.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy do wędlin.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy pieczywa.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy do serów.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze kuchenki mikrofalowej.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze kuchni gazowej.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze obieraczki do ziemniaków.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze patelni elektrycznej.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze pieca do pizzy.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze pieca piekarniczego.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze urządzenie do pakowania folią rozciągliwą.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze urządzeń w zakładach gastronomicznych.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze wytwornicy lodu.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze zmywarki.
-
Instrukcja BHP ręcznego zmywania naczyń.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze wyparzacza gastronomicznego.
-
Instrukcja BHP dla placówek handlowych.
-
Instrukcja BHP dla pracowników placówek handlowych.
-
Instrukcja BHP na stanowisku sprzedawca.
-
Instrukcja BHP dla pracowników handlowych branży spożywczej.
-
Instrukcja BHP przy pracach w piekarni.
-
Instrukcja BHP w pomieszczeniach piekarni.
-
Instrukcja BHP w zawodzie cukiernik.
-
Instrukcja BHP w sklepach spożywczych.
-
Instrukcja BHP przy ręcznym dźwiganiu i przenoszeniu towarów.
-
Instrukcja BHP czyszczenia, mycia opakowań zwrotnych w zakładzie.
-
Instrukcja BHP higienicznego korzystania z WC dla pracowników.
-
Instrukcja BHP mycia i odkażania rąk oraz pomieszczeń toalet.
-
Instrukcja BHP higieny osobistej pracowników i higieny na stanowisku pracy.
-
Instrukcja BHP higieny transportu wyrobów gotowych w zakładzie.
-
Instrukcja BHP konserwacji maszyn i urządzeń.
-
Instrukcja BHP kontroli warunków magazynowania.
-
Instrukcja BHP kontroli procesów technologicznych, badania surowców i wyrobów gotowych w zakładzie.
-
Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji koszy i wózków.
-
Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji chłodni.
-
Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji pomieszczeń gastronomicznych.
-
Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji sali.
-
Instrukcja BHP mycia pomieszczeń produkcyjnych i zaplecza socjalnego.
-
Instrukcja BHP mycia rampy.
-
Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji sprzętu drobnego.
-
Instrukcja BHP mycia magazynów.
-
Instrukcja BHP mycia krajalnicy.
-
Instrukcja BHP mycia okapu.
-
Instrukcja BHP mycia sprzętu.
-
Instrukcja BHP mycia urządzeń do krojenia.
-
Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji jaj kurzych.
-
Instrukcja BHP na stanowisku obsługi mieszarki do ciasta.
-
Instrukcja BHP na stanowisku mieszarki do ciasta.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze przesiewacza do mąki.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze pieca węglowego.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze piekarnika elektrycznego.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze piekarnika gazowego.
-
Instrukcja BHP przy użyciu gaśnicy proszkowej.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze apteczki.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnianego.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze miksera.
-
Instrukcja BHP przy użytkowaniu kloca.
-
Instrukcja BHP przy obsłudze gazowego trzonu kuchennego.
-
Instrukcja postępowania z jajami.
-
Instrukcja postępowania z warzywami.
-
Instrukcja nadzorowania wyposażeniem do kontroli i badań.
-
Instrukcja nadzoru nad dokumentacją.
-
Instrukcja nadzoru nad wyposażeniem.
-
Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi.
-
Instrukcja przechowywania i dostarczania wyrobów gotowych.
-
Instrukcja przyjęcia kontroli osób wizytujących.
-
Instrukcja przyjęcia towarów i sposób magazynowania.
-
Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych.
-
Instrukcja składowania i magazynowania towarów w sklepie.
-
Instrukcja szkolenia personelu.
-
Instrukcja usuwania śmieci i odpadów.
-
Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w zakładzie i otoczeniu.
-
Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w sklepie i otoczeniu.
-
Instrukcja wydawania dań i napojów.
-
Instrukcja zabezpieczenia przed szkodnikami.
-
Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę.
-
Instrukcja zmywania naczyń stołowych.
-
Instrukcja pobierania próbek żywności w zakładach.
-
Terminy zgłaszania reklamacji artykułów żywnościowych.
-
Wykaz leków niezbędnych w apteczce pierwszej pomocy.