IAG01 |
Instrukcja BHP przy obsłudze piekarnika |
IAG02 |
Instrukcja BHP przy obsłudze patelni elektrycznej |
IAG03 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego elektrycznego |
IAG04 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego gazowego |
IAG05 |
Instrukcja BHP przy obsłudze maszyn do zmywania naczyń |
IAG06 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego węglowego |
IAG07 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego parowego |
IAG08 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kotłów warzelnych |
IAG09 |
Instrukcja BHP przy obsłudze urządzeń w zakładach gastronomicznych |
IAG10 |
Instrukcja BHP przy obsłudze bemara |
IAG11 |
Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń, sprzętu i naczyń dla obiektów handlowych |
IAG12 |
Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy do pieczywa |
IAG13 |
Instrukcja BHP przy obsłudze obieraczki do ziemniaków |
IAG14 |
Instrukcja BHP przy obsłudze pieca (trzonu) kuchennego |
IAG15 |
Instrukcja BHP przy obsłudze patelni gazowej |
IAG16 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kociołków przechylnych |
IAG17 |
Instrukcja BHP przy obsłudze automatycznej krajalnicy żywności |
IAG18 |
Instrukcja BHP przy obsłudze maszyny do mielenia mięca - Wilk |
IAG19 |
Instrukcja BHP przy obsłudze szaf chłodnicznych |
IAG20 |
Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w przemyśle spożywczym |
IAG21 |
Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w ubojni i masarni |
IAG22 |
Instrukcja BHP w zakładach spożywczych |
IAG23 |
Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracownikóww punktach małej gastronomi |
IAG24 |
Ogólna instrukcja BHP mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu w zakładach produkcji spożywczej |
IAG25 |
Instrukcja sanitarna w sprawie przechowywania próbek środków spożywczych |
IAG26 |
Instrukcja BHP przy obsłudze mięsiarki do ciasta |
IAG27 |
Instrukcja BHP przy obsłudze pieca piekarniczego |
IAG28 |
Instrukcja BHP w pomieszczeniach piekarni |
IAG29 |
Instrukcja BHP przy obsłudze elektrycznych pieców piekarniczych |
IAG30 |
Instrukcja BHP przy obsłudze frytkownicy |
IAG31 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kuchni mikrofalowej |
IAG32 |
Instrukcja BHP przy obsłudze maszyny wieloczynnościowej gastronomicznej |
IAG33 |
Instrukcja BHP przy obsłudze przesiewacza dla młynów, piekarni, cukierni |
IAG34 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego węglowo-parowego |
IAG35 |
Instrukcja BHP przy obsłudze opiekacza - grilla gazowego |
IAG36 |
Instrukcja BHP przy obsłudze stołu podgrzewczego |
IAG37 |
Instrukcja BHP przy obsłudze piekarnika elektrycznego |
IAG38 |
Instrukcja BHP przy obsłudze taboretu gazowego |
IAG39 |
Instrukcja BHP przy obsłudze elektrycznego podgrzewacza wody |
IAG41 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kuchni gazowej |