| IAG01 |
Instrukcja BHP przy obsłudze piekarnika |
| IAG02 |
Instrukcja BHP przy obsłudze patelni elektrycznej |
| IAG03 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego elektrycznego |
| IAG04 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego gazowego |
| IAG05 |
Instrukcja BHP przy obsłudze maszyn do zmywania naczyń |
| IAG06 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego węglowego |
| IAG07 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego parowego |
| IAG08 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kotłów warzelnych |
| IAG09 |
Instrukcja BHP przy obsłudze urządzeń w zakładach gastronomicznych |
| IAG10 |
Instrukcja BHP przy obsłudze bemara |
| IAG11 |
Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń, sprzętu i naczyń dla obiektów handlowych |
| IAG12 |
Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy do pieczywa |
| IAG13 |
Instrukcja BHP przy obsłudze obieraczki do ziemniaków |
| IAG14 |
Instrukcja BHP przy obsłudze pieca (trzonu) kuchennego |
| IAG15 |
Instrukcja BHP przy obsłudze patelni gazowej |
| IAG16 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kociołków przechylnych |
| IAG17 |
Instrukcja BHP przy obsłudze automatycznej krajalnicy żywności |
| IAG18 |
Instrukcja BHP przy obsłudze maszyny do mielenia mięca - Wilk |
| IAG19 |
Instrukcja BHP przy obsłudze szaf chłodnicznych |
| IAG20 |
Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w przemyśle spożywczym |
| IAG21 |
Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracowników w ubojni i masarni |
| IAG22 |
Instrukcja BHP w zakładach spożywczych |
| IAG23 |
Instrukcja BHP zachowania higieny osobistej pracownikóww punktach małej gastronomi |
| IAG24 |
Ogólna instrukcja BHP mycia i dezynfekcji pomieszczeń, urządzeń i sprzętu w zakładach produkcji spożywczej |
| IAG25 |
Instrukcja sanitarna w sprawie przechowywania próbek środków spożywczych |
| IAG26 |
Instrukcja BHP przy obsłudze mięsiarki do ciasta |
| IAG27 |
Instrukcja BHP przy obsłudze pieca piekarniczego |
| IAG28 |
Instrukcja BHP w pomieszczeniach piekarni |
| IAG29 |
Instrukcja BHP przy obsłudze elektrycznych pieców piekarniczych |
| IAG30 |
Instrukcja BHP przy obsłudze frytkownicy |
| IAG31 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kuchni mikrofalowej |
| IAG32 |
Instrukcja BHP przy obsłudze maszyny wieloczynnościowej gastronomicznej |
| IAG33 |
Instrukcja BHP przy obsłudze przesiewacza dla młynów, piekarni, cukierni |
| IAG34 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kotła warzelnego węglowo-parowego |
| IAG35 |
Instrukcja BHP przy obsłudze opiekacza - grilla gazowego |
| IAG36 |
Instrukcja BHP przy obsłudze stołu podgrzewczego |
| IAG37 |
Instrukcja BHP przy obsłudze piekarnika elektrycznego |
| IAG38 |
Instrukcja BHP przy obsłudze taboretu gazowego |
| IAG39 |
Instrukcja BHP przy obsłudze elektrycznego podgrzewacza wody |
| IAG41 |
Instrukcja BHP przy obsłudze kuchni gazowej |