Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Instrukcja BHP Gastronom przemysł spożywczy RÓŻNE

04-12-2014, 10:50
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 6 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 6 zł     
Użytkownik fireshoppl
numer aukcji: 4766218321
Miejscowość Grodków
Licytowało: 1    Wyświetleń: 22   
Koniec: 04-12-2014 09:45:22
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


   

Instrukcje BHP Gastronomia i przemysł spożywczy

Materiał znaku: sztywna płyta PCV


Format znaku: 35 cm x 25 cm

Wysyłka maksymalnie 3-5 dni.



W wiadomości do sprzedającego proszę podać nazwę oraz numer instrukcji


 

Inne tablice znajdziesz na naszych pozostałych aukcjach

II Instrukcje BHP – Gastronomia i przemysł spożywczy

 

422 XO-51 - Instrukcja BHP dla pracowników placówek żywienia zbiorowego

422 XO-52 - Instrukcja BHP w piekarniach i ciastkarniach

422 XO-60 - Instrukcja składowania i magazynowania towarów w sklepie

422 XO-69 - Instrukcja obsługi maszyny do mielenia mięsa – elektrowilka

422 XO-70 - Instrukcja obsługi patelni elektrycznej

422 XO-71 - Instrukcja obsługi obieraczki do ziemniaków

422 XO-72 - Instrukcja mycia i dezynfekcji naczyń

422 XO-73 - Instrukcja obsługi szaf chłodniczych

422 XO-74 - Instrukcja obsługi kuchni mikrofalowej

422 XO-78 - Instrukcja BHP przy obsłudze pieców piekarniczych

422 XO-81 - Instrukcja dla pracowników zatrudnionych w handlu art. spożywczymi

422 XO-82 - Instrukcja BHP w punktach małej gastronomii

422 XO-97 - Instrukcja sanitarna pobierania i przechowywania próbek żywności

422 XO-98 - Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy wędlin i sera

422 XO-99 - Instrukcja BHP przy obsłudze frytkownicy

422 XO-100 - Instrukcja dobrej praktyki higienicznej (GHP)

422 XO-101 - Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk

422 XO-102 - Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń i urządzeń

422 XO-103 - Instrukcja transportu, przechowywania, mycia i dezynfekcji jaj konsumpcyjnych

422 XO-105 - Instrukcja higieny osobistej pracowników

422 XO-106 - Dobra praktyka produkcyjna (GMP)

422 XO-107 - Instrukcja postępowania pracowników w zakładzie z wdrożonym systemem kontroli wewnętrznej HACCP

422 XO-108 - Instrukcja sanitarna dla transportu żywności

422 XO-109 - Instrukcja przyjęcia towaru oraz sposobu magazynowania

422 XO-127 - Instrukcja kotłów warzelnych

422 XO-128 - Instrukcja krajalnicy do pieczywa

422 XO-129 - Instrukcja stołu podgrzewczego

422 XO-130 - Instrukcja elektrycznego podgrzewacza wody

422 XO-131 - Instrukcja sanitarna produkcji i obrotu mięsem mielonym

422 XO-133 - Instrukcja BHP obsługi maszyn do zmywania naczyń

422 XO-134 - Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków

422 XO-135 - Instrukcja zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami (owady, insekty, gryzonie, ptaki)

422 XO-140 - Instrukcja sanitarna przy produkcji i sprzedaży bezpośredniej mięsa i wyrobów z mięsa

422 XO-148 - Instrukcja weterynaryjna dla pomieszczeń, urządzeń oraz osób zatrudnionych w zakładach mięsnych

422 XO-149 - Instrukcja weterynaryjna pakowania, przechowywania i transportu świeżego mięsa

422 XO-150 - Instrukcja weterynaryjna przy produkcji mięsa drobiowego

422 XO-151 - Instrukcja weterynaryjna przy pozyskiwaniu, przetwórstwie, składowaniu, transporcie mleka oraz przetworów mlecznych

422 XO-160 - Instrukcja weterynaryjna dotycząca rzeźni i uboju zwierząt

422 XO-161 - Instrukcja weterynaryjna dla rzeźni o małej zdolności produkcyjnej

422 XO-168 - Instrukcja BHP przy obsłudze patelni gazowej

422 XO-178 - Instrukcja BHP przy obsłudze ekspresu do kawy

422 XO-181 - Instrukcja BHP w zakładach przetwarzających owoce i warzywa

422 XO-182 - Instrukcja BHP wyparzacza gastronomicznego

422 XO-185 - Instrukcja BHP przy obsłudze trzonu kuchennego gazowego

422 XO-188 - Instrukcja BHP przy obsłudze pakowaczki rolowej

422 XO-193 - Instrukcja BHP przy obsłudze piekarnika

422 XO-200 - Instrukcja BHP przy obsłudze czajnika elektrycznego

 


          

Kontakt


Gwarancja


Płatność


Dostawa


                                            
           

Zobacz nasze inne aukcje

         


Instrukcja BHP Gastronom przemysł spożywczy RÓŻNE