Instrukcje BHP Gastronomia i przemysł spożywczy
Materiał znaku: sztywna płyta PCV
Format znaku: 35 cm x 25 cm
Wysyłka maksymalnie 3-5 dni.
W wiadomości do sprzedającego proszę podać nazwę oraz numer instrukcji
Inne tablice znajdziesz na naszych pozostałych aukcjach
II Instrukcje BHP – Gastronomia i przemysł spożywczy
422 XO-51 - Instrukcja BHP dla pracowników placówek żywienia zbiorowego
422 XO-52 - Instrukcja BHP w piekarniach i ciastkarniach
422 XO-60 - Instrukcja składowania i magazynowania towarów w sklepie
422 XO-69 - Instrukcja obsługi maszyny do mielenia mięsa – elektrowilka
422 XO-70 - Instrukcja obsługi patelni elektrycznej
422 XO-71 - Instrukcja obsługi obieraczki do ziemniaków
422 XO-72 - Instrukcja mycia i dezynfekcji naczyń
422 XO-73 - Instrukcja obsługi szaf chłodniczych
422 XO-74 - Instrukcja obsługi kuchni mikrofalowej
422 XO-78 - Instrukcja BHP przy obsłudze pieców piekarniczych
422 XO-81 - Instrukcja dla pracowników zatrudnionych w handlu art. spożywczymi
422 XO-82 - Instrukcja BHP w punktach małej gastronomii
422 XO-97 - Instrukcja sanitarna pobierania i przechowywania próbek żywności
422 XO-98 - Instrukcja BHP przy obsłudze krajalnicy wędlin i sera
422 XO-99 - Instrukcja BHP przy obsłudze frytkownicy
422 XO-100 - Instrukcja dobrej praktyki higienicznej (GHP)
422 XO-101 - Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk
422 XO-102 - Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń i urządzeń
422 XO-103 - Instrukcja transportu, przechowywania, mycia i dezynfekcji jaj konsumpcyjnych
422 XO-105 - Instrukcja higieny osobistej pracowników
422 XO-106 - Dobra praktyka produkcyjna (GMP)
422 XO-107 - Instrukcja postępowania pracowników w zakładzie z wdrożonym systemem kontroli wewnętrznej HACCP
422 XO-108 - Instrukcja sanitarna dla transportu żywności
422 XO-109 - Instrukcja przyjęcia towaru oraz sposobu magazynowania
422 XO-127 - Instrukcja kotłów warzelnych
422 XO-128 - Instrukcja krajalnicy do pieczywa
422 XO-129 - Instrukcja stołu podgrzewczego
422 XO-130 - Instrukcja elektrycznego podgrzewacza wody
422 XO-131 - Instrukcja sanitarna produkcji i obrotu mięsem mielonym
422 XO-133 - Instrukcja BHP obsługi maszyn do zmywania naczyń
422 XO-134 - Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków
422 XO-135 - Instrukcja zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami (owady, insekty, gryzonie, ptaki)
422 XO-140 - Instrukcja sanitarna przy produkcji i sprzedaży bezpośredniej mięsa i wyrobów z mięsa
422 XO-148 - Instrukcja weterynaryjna dla pomieszczeń, urządzeń oraz osób zatrudnionych w zakładach mięsnych
422 XO-149 - Instrukcja weterynaryjna pakowania, przechowywania i transportu świeżego mięsa
422 XO-150 - Instrukcja weterynaryjna przy produkcji mięsa drobiowego
422 XO-151 - Instrukcja weterynaryjna przy pozyskiwaniu, przetwórstwie, składowaniu, transporcie mleka oraz przetworów mlecznych
422 XO-160 - Instrukcja weterynaryjna dotycząca rzeźni i uboju zwierząt
422 XO-161 - Instrukcja weterynaryjna dla rzeźni o małej zdolności produkcyjnej
422 XO-168 - Instrukcja BHP przy obsłudze patelni gazowej
422 XO-178 - Instrukcja BHP przy obsłudze ekspresu do kawy
422 XO-181 - Instrukcja BHP w zakładach przetwarzających owoce i warzywa
422 XO-182 - Instrukcja BHP wyparzacza gastronomicznego
422 XO-185 - Instrukcja BHP przy obsłudze trzonu kuchennego gazowego
422 XO-188 - Instrukcja BHP przy obsłudze pakowaczki rolowej
422 XO-193 - Instrukcja BHP przy obsłudze piekarnika
422 XO-200 - Instrukcja BHP przy obsłudze czajnika elektrycznego
|