Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

IN SEARCH OF THE PERFECT LOAF Samuel Fromartz

10-04-2015, 18:23
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 164.85 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5168348456
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 10-04-2015 17:18:48

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92660, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>46400, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09045, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00256, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>05757, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92660, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>46400, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09045, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00256, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>05757

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

In Search of the Perfect Loaf: A Home Baker's Odyssey

IN SEARCH OF THE PERFECT LOAF Samuel Fromartz

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Samuel Fromartz
Language: English
Publisher: Viking Books
Publication Date: 4 Sep 2014
Dimensions: 21.7 x 14.7 x 2.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 306
Condition: NEW
Product_ID: A67AAB5615

 

 

''If you love great bread, you will love this book! From Paris, to Berlin, to Marienthal, Kansas, we follow Sam on his quest as he shares his love for bread and the 'baking secrets' he learned along the way.'' -Daniel Leader, founder of Bread Alone Bakery and author of ''Bread Alone'' ''This fascinating, beautifully written memoir reveals Sam Fromartz as that rare breed of cook: craftsman, historian and scientist all in one.'' -Alice Waters, chef/owner of Chez Panisse and author of ''The Art of Simple Food'' In 2009, journalist Samuel Fromartz was offered the assignment of a lifetime: to travel to France to work in a boulangerie. So began his quest to hone not just his homemade baguette--which later beat out professional bakeries to win the ''Best Baguette of D.C.''--but his knowledge of bread, from seed to table. For the next four years, Fromartz traveled across the United States and Europe, perfecting his sourdough in California, his whole grain rye in Berlin, and his country wheat in the South of France. Along the way, he met historians, millers, farmers, wheat geneticists, sourdough biochemists, and everyone in between, learning about the history of breadmaking, the science of fermentation, and more. The result is an informative yet personal account of bread and breadbaking, complete with detailed recipes, tips, and beautiful photographs. Entertaining and inspiring, this book will be a touchstone for a new generation of bakers and a must-read for anyone who wants to take a deeper look at this deceptively ordinary, exceptionally delicious staple: handmade bread.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 JOSEY BAKER BREAD Josey Baker

 BAR TARTINE: TECHNIQUES & RECIPES Burns, Balla

 FLOUR WATER SALT YEAST Ken Forkish

 DO SOURDOUGH: SLOW BREAD FOR BUSY LIVES Whitley

 GAIL'S ARTISAN BAKERY COOKBOOK Levy, Mejia

 BREAD, CAKE, DOUGHNUT, PUDDING Justin Gellatly