|
-architecture & design
-art
-arts & crafts
-biography & memories
-business , finance & law
-children & youth
-combat sports & self-defence
-computing & internet
-crime , thrillers & mystery
-earth & space
-fiction
-fashion & style
-food & drink
-games
-graphic novels
-health & beauty
-history &
archeology
-horror
-home & garden
-learning foreign languages
-lego
-medicine & psychology
-mind, body & spirit
-music
-personal development
-photography
-science
-science fiction , fantasy
-society, politics & philosophy
-sport
-tattoos & body
- technology
-transport
-travel &holiday guides-
-tv,cinema,theatre & drama
-veterinary
-other books
CALENDARS & OTHERS
MOLESKINE
|
|
|
kontakt
Telefon: 606[zasłonięte]623
+440[zasłonięte][zasłonięte]84304
lub
[zasłonięte]@hotmail.com
regulamin aukcji na stronie
„o mnie”
rachunek bankowy (ING)
691[zasłonięte]108310[zasłonięte]02317[zasłonięte]805
|
|
|
MOJE KOMENTARZE
INNE MOJE AUKCJE
DODAJ MNIE DO ULUBIONYCH
STRONA "O MNIE"
.
.
KOSZTY DOSTAWY
e-przesyłka
4,90zł
Przesyłka biznesowa (przedpłata) - 8zł
Przesyłka biznesowa (pobranie) - 12 zł
Kurier (przedpłata)-12,90zł
Kurier (pobranie)-16,90zł
przesyłka biznesowa-
dostarczana w ciągu 1-2dni roboczych przez kuriera Poczty Polskiej lub listonosza
Koszt dostawy jest zawsze stały,bez względu na ilość książek w przesyłce.
Na życzenie wystawiamy fakturę Vat
|
|
|
|
|
|
Autor: Heston Blumenthal
Wydawnictwo: Bloomsbury; 1st edition
Data wydania: 2 Nov 2006
Ilość stron: 320
Wymiary książki: 18.8 x 24.1 cm
Rodzaj okładki: Hardcover
ISBN-13: 978-[zasłonięte][zasłonięte]75840
978-[zasłonięte][zasłonięte]75840A
One of the world's most renowned chefs, Heston Blumenthal has made his name creating such original - and some might say bizarre - dishes as Snail Porridge and Nitrogen Scrambled Egg & Bacon Ice Cream at his internationally acclaimed restaurant, The Fat Duck. Heston decided, though, that it was time to go back to both his and our roots and to focus his creative talent on reinventing some of our most well-known and abused dishes. In order to do this he travelled around the world in search of 'perfect' versions of eight dishes which represent the essence of our culinary heritage: Roast Chicken & Roast Potatoes Pizza Bangers & Mash Steak Spaghetti Bolognese Fish & Chips Black Forest Gateau Treacle Tart & Ice Cream Everybody's idea of 'perfection' is different, and so Heston, drawing on interviews with experts and cooks as well as using his own culinary and scientific research, sets out to discover what makes these standards so great. He explores the origins of each dish, how to find the best ingredients, and of course the many different ways - and whys - of cooking them to perfection. He reveals priceless culinary tips along the way: everything from how to cut potatoes for flawless frying, to what makes the choicest beef, to the secret ingredients in the perfect spaghetti Bolognese, to capturing the essence of a fish and chip shop in a perfume bottle, to making aerated chocolate bars at home with a vacuum cleaner. In Search of Perfection examines the role of food in our lives and memories and is a completely original, inspiring and fascinating exploration of these kitchen classics.
|
|
|
WSZYSTKIE SPRZEDAWANE PRZEDMIOTY SĄ NOWE,WYDANE W JĘZYKU ANGIELSKIM KAŻDORAZOWO WYSYŁANE PRZESYŁKĄ UBEZPIECZONĄ.
WYSYŁKA Z POLSKI MA MIEJSCE NAJCZĘCIEJ W CIĄGU 5-7 DNI ROBOCZYCH
|
|