Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

IMMUNOCAL wzmocnij odporność

18-06-2012, 6:19
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 246 zł      Najwyzsza cena licytacji: 246 zł     
Użytkownik paula_r
numer aukcji: 2301879071
Miejscowość Krowiarki, Śląsk
Kupiono sztuk: 1    Licytowało: 1    Wyświetleń: 47   
Koniec: 24-05-2012 22:40:13
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

UWAGA: możliwość kupowania produktu taniej po rejestracji na stronie. Nawet za 187 zł/opakowanie!

Pytania proszę kierować na maila :)

Nie muszę przedstawiać tego produktu, skoro tu jesteś, wiesz dokładnie o co chodzi.

Immunocal jest dostępny w formie sproszkowanego białka, wyizolowanego z serwatki mleka krowiego, które wpływa na jakość życia poprzez stymulowanie odpowiednich funkcji organizmu.

Najważniejsze funkcje:

  • Zwiększa zdolność organizmu do zwalczania wolnych rodników, poprzez usprawnienie procesów wspierających naturalną produkcję antyoksydantów

  • Wzmacnia siły obronne organizmu

  • Pomaga organizmowi usunąć toksyny i zanieczyszczenia

  • Zwiększa poziom energii i poprawia samopoczucie

Immunocal to opatentowany, naturalny suplement diety, który w 90% składa się z czystego białka i odznacza się wyższą wartością biologiczną, niż jakikolwiek inny suplement białkowy, bądź produkt żywnościowy. Wartość biologiczna to wskaźnik określający ilość białka, jaka może być przyswojona jednorazowo przez organizm.

Immunocal przyjmowany codziennie, podnosi stężenie glutationu (w skrócie GSH) w organizmie, cząsteczki określanej jako najpotężniejszy obrońca organizmu. Większość z nas nie słyszała wcześniej o glutationie. Niemniej jednak, biorąc pod uwagę znaczącą liczbę publikacji na ten temat, w niedalekiej przyszłości, termin „glutation” wejdzie do języka codziennego tak samo, jak powszechnie używane określenia: „antyoksydanty” ,czy też „cholesterol”. W literaturze medycznej ukazało się do tej pory ponad 100000 artykułów i prac naukowych na temat glutationu