Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

IMBIR MIELONY 0,5 MIELONE KŁĄCZA IMBIRU 500 G ŁÓDŹ

23-05-2014, 22:48
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 14.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 14.90 zł     
Użytkownik fajki-eu
numer aukcji: 4181171304
Miejscowość ŁÓDŹ
Kupiono sztuk: 2    Licytowało: 2    Wyświetleń: 19   
Koniec: 23-05-2014 22:16:03
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 


WSZYSTKIE AUKCJE Z PRZYPRAWAMI

 

ANYŻ

BAKALIE

BAZYLIA

BYRIANI

CEBULA

CHILLI

CHRZAN

CURRY

CYNAMON

CZARNUSZKA

CZĄBER

CZOSNEK

CZUBRYCA

DELIKATESY

DŻEMY

ESTRAGON

GAŁKA MUSZKATOŁOWA

GARAM MASALA

GORCZYCA

GOŹDZIK

GRZYBY

HERBATA

IMBIR

JAŁOWIEC

KAMUN

KARDAMON

KMINEK

KOLENDRA

KOPER

KOZIERADKA

KUCHNIA AMERYKAŃSKA

KUCHNIA ARABSKA

KUCHNIA GRECKA

KUCHNIA INDYJSKA

KUCHNIA KAUKASKA

KUCHNIA MEKSYKAŃSKA

KUCHNIA ORIENTALNA

KUCHNIA POLSKA

KUCHNIA TURECKA

KUCHNIA WĘGIERSKA

KUCHNIA WŁOSKA

KURKUMA

LIŚĆ LAUROWY

LUBCZYK

MAJERANEK

MELISA

MIĘTA

NOWALIJKA WIOSENNA

OLIWY I OLEJE

OREGANO

ORZECHY

OWOCE SUSZONE

PAPRYKA

PIEPRZ

PIEPRZ CAYENNE

PIEPRZ CZERWONY

PIEPRZ SHECHUAN

PIEPRZ ZIOŁOWY

PIETRUSZKA

POMIDORY

POSYPKI

POWIDŁA

PRZEKĄSKI

PRZYPRAWA BOSFORSKA

PRZYPRAWA GRECKA

PRZYPRAWA INDYJSKA

PRZYPRAWA MAROKAŃSKA

PRZYPRAWA MYŚLIWSKA

PRZYPRAWA MEKSYKAŃSKA

PRZYPRAWA TURECKA

PRZYPRAWA WĘGIERSKA

PRZYPRAWY 5 SMAKÓW

PRZYPRAWY 7 SMAKÓW

PRZYPRAWY DO BIGOSU

PRZYPRAWY DO CIAST

PRZYPRAWY DO FLAKÓW

PRZYPRAWY DO GYROSA

PRZYPRAWA DO GRILLA

PRZYPRAWY DO INDYKA

PRZYPRAWY DO KURCZAKA

PRZYPRAWY DO MIĘSA

PRZYPRAWY DO PIZZY

PRZYPRAWY DO RYB

PRZYPRAWY DO SHOARMY

PRZYPRAWY DO SPAGHETTI

PRZYPRAWY DO STEKU

PRZYPRAWY DO SZASZŁYKA

PRZYPRAWY DO ŚLEDZI

PRZYPRAWY DO ZIEMNIAKÓW

PRZYPRAWY DO ZUP

PRZYPRAWY Z DUSZĄ

ROZMARYN

RYŻ

SEZAM

SÓL

SUMAK

SZAŁWIA

TANDOORI MASALA

TRAWA CYTRYNOWA

TYMIANEK

TZATZIKI

WARZYWA SUSZONE

YERBA MATE

ZIELE ANGIELSKIE

ZIOŁA

ZIOŁA MAŁGOSI

ZIOŁA PROWANSALSKIE

X POZOSTAŁE PRZYPRAWY X

 

 

 

 

 





JESTEŚMY BEZPOŚREDNIM IMPORTEREM PRZYPRAW, HERBATEK, EKOLOGICZNYCH ZIÓŁ PRZYPRAWOWYCH, YERBA MATE
ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY SKLEPY, RESTAURACJE, PUNKTY GASTRONOMICZNE, FIRMY CATERINGOWE
POSIADAMY W OFERCIE PONAD 300 RODZAJÓW PRZYPRAW W ATRAKCYJNYCH CENACH HURTOWYCH
INFORMACJA HURTOWA 603-[zasłonięte]-100

--------------------------------------------------------------------------------------------
PROMOCJA !!!
NAJTAŃSZA PRZESYŁKA KURIEREM
DOSTAWA W 24 GODZINY


NATURALNE PRZYPRAWY BEZ GLUTAMINIANU
500G
 IMBIR MIELONY - 1/2 KG W PIERWSZYM GATUNKU

STP061-500

 

Za ojczyznę imbiru uważa się obszary Azji południowo-wschodniej. Należy do grupy najstarszych uprawnych roślin świata, znany od najdawniejszych czasów w Chinach i Indiach, skąd na długo przed historycznym okresem Grecji i Rzymu dotarł do Azji Mniejszej. Sprowadzany swego czasu przez Arabów, był jedną z najważniejszych przypraw średniowiecznej Europy. Wkrótce po odkryciu Ameryki zapoczątkowano tam uprawę Imbiru, także już w 1547 rok rozpoczęto eksport tego specyfiku z Antyli, głównie z jamajki, do Europy. Uprawa tego krzewu wyrastającego do wysokości 1,5 m wymaga klimatu gorącego i wilgotnego.
Imbir mielony posiada specyficzny,silnie korzenny aromat z odświeżającą, cytrynową nutą natomiast w smaku jest palący i ostry. Jest doskonałą przyprawą do zup, sosów, flaków a także potraw mięsnych. Można go dodawać do czerwonej kapusty, wszelkich pikantnych potraw oraz do sosów ziołowych i owocowych. Imbir mielony jest znakomitym dodatkiem do ciast, kompotów, marynat z owoców i warzyw, grzanego wina i piwa.

 

KUPUJĄ NA WIELU NASZYCH AUKCJACH ZA PRZESYŁKĘ KURIERSKĄ PŁACISZ TYLKO RAZ

MOŻLIWY RÓWNIEŻ ODBIÓR OSOBISTY:

OD PONIEDZIAŁKU - DO PIĄTKU 8.00-18.00

SOB 9.00-14.00

UL. ROJNA 92 W ŁODZI

HURTOWNIA I SKLEP " LAWENDY-PL"

ZAPRASZAMY






 

 

ZAPRASZAMY NA POZOSTAŁE NASZE AUKCJE
>>> KLIKNIJ NA ZDJĘCIA U DOŁU <<<

 

 


....................

 

....................