Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ILUSTROWANA SZKOŁA GOTOWANIA KUCHNIA WŁOSKA KROK P

20-06-2014, 13:40
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 55.06 zł     
Użytkownik drake2
numer aukcji: 4261966777
Miejscowość KONIN
Wyświetleń: 3   
Koniec: 20-06-2014 13:16:37

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Darmowa wysylka
Wysyłamy na cały świat.
gwarancja
wysyłka za pobraniem
warunki:
  • jeśli masz conajmniej 5 punktów w Allegro
  • jeśli adres wysyłkowy jest taki sam jak adres z ustawień Allegro
  • jeśli komentarze kupującego są tylko pozytywne
  • jeśli wartość zamówienia (bez kosztów wysyłki) przekracza 20 zł

Ilustrowana Szkoła Gotowania Kuchnia Włoska Krok Po Kroku (twarda) [KSIĄŻKA]

Ilustrowana Szkoła Gotowania Kuchnia Włoska Krok Po Kroku (twarda)
rok wydania:
2011
nośnik:
KSIĄŻKA
okładka:
twarda
ilość stron:
512
ISBN:
[zasłonięte]978-83602-03-5
wymiary:
20 x 24,5 cm

 Opis

Czy zdarzyło się Wam natrafić gdzieś w Italii, czy może na naszej polskiej ziemi sympatyczne ristorantino, w którym wasze podniebienie oszalało z powodu ravioli con ricotta albo fettucine con funghi porcini? A co powiedzieć, gdy na stole pojawiło się pachnące ziołami arrosto di manzo czy też delikatnie wysmażone filetto w zielonym pieprzu? Na dźwięk samych nazw robi się miło, a co dopiero, gdy wszystko rozpływa się w ustach.
Pragniemy podzielić się z Wami wspaniałą informacją: te smakołyki są w zasięgu ręki. Co więcej, mogą być przygotowane przez Was samych!Oddajemy bowiem do Waszych rąk jedyną w swoim rodzaju Szkołę Gotowania, prawdziwy skarbiec wiedzy kulinarnej w jednym tomie, z którego poznacie podstawowe i najważniejsze sekrety i techniki przyrządzania potraw - nie tylko tych z kuchni włoskiej wspomnianej na początku - na miarę wykwintnej restauracji. Jak przygotować apetyczny i oryginalny sos do spaghetti, co należy wiedzieć, gdy pieczemy kurczaka, jak wyfiletować rybę, jak radzić sobie z owocami morza, czy w końcu jak zaskoczyć gości podając smakowite tiramis?? Te i inne problemy sztuki kulinarnej rozwiąże Wam właśnie nasza Szkoła. Ta książka jest po prostu piękna i ? apetyczna. Każda technika przyrządzania potraw jest opisana zrozumiałymi komentarzami i zaprezentowana krok po kroku przy pomocy kolorowych zdjęć, które pozwalają w mig wszystko zrozumieć. Do tych informacji dochodzą w każdym z siedmiu prezentowanych rozdziałów (ciasta, sosy, mięso, ryby, warzywa, owoce, desery) bardzo apetyczne przepisy konkretnych specjałów. Dodatkowo każdy z rozdziałów jest wzbogacony o cenne wskazówki wyjaśniające zastosowanie wielu narzędzi kuchennych.

stan produktu:
Produkt ORYGINALNY. Książka zupełnie nowa.

Dane kontaktowe

email: [zasłonięte]@dvdmax.pl
tel.: +48 63 [zasłonięte] 85 | +48 63 [zasłonięte] 77
poniedziałek - piątek od 9:00 do 17:00

UWAGA!

Kupujący kupując ten produkt jednocześnie upoważnia sprzedającego do zawarcia umowy na usługi pocztowe w imieniu i na rzecz kupującego.


Przed zakupem sprawdź warunki na stronie "o mnie"!