Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ilustrowana Szkoła Gotowania [nowa]

11-03-2012, 21:37
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 51.20 zł     
Użytkownik book24
numer aukcji: 2121162816
Miejscowość Warszawa
Zostało sztuk: 4    Wyświetleń: 7   
Koniec: 15-03-2012 12:26:57
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Book24
Book24 - księgarnia internetowa serdecznie wita na swoich aukcjach w serwisie alle. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz zakupu.
O nas

Kupując u nas masz pewność co do jakości zakupionego towaru, oraz szybkiej przesyłki.
Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby nasz klient był w 100% usatysfakcjonowany.

Każdą paczkę starannie pakujemy w tekturowe pudełko lub kopertę bąbelkową, tak aby w stanie nienaruszonym dotarła do odbiorcy.
Zwrot pieniędzy

Dane Kontaktowe

Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

Book24 - księgarnia internetowa al.Solidarności 117 lok.406
00-140 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@book24.waw.pl
pon-pt: 9-18

Numer konta:
951[zasłonięte]200400[zasłonięte]70234[zasłonięte]730 (mBank)
501[zasłonięte]555811[zasłonięte]45200[zasłonięte]594 (Inteligo)


Zaufanie do Book24 Kurier UPS

Ilustrowana Szkoła Gotowania
Opracowanie zbiorowe

Ilustrowana Szkoła Gotowania
Dodatkowe informacje

  • ISBN:[zasłonięte]978-83602-03-5
  • liczba stron: 512
  • Okładka: twarda
  • Wydawnictwo: Jedność
  • Data wydania: 2[zasłonięte]011-11
  • Opis

    Czy zdarzyło się Wam natrafić gdzieś w Italii, czy może na naszej polskiej ziemi sympatyczne ristorantino, w którym wasze podniebienie oszalało z powodu ravioli con ricotta albo fettucine con funghi porcini? A co powiedzieć, gdy na stole pojawiło się pachnące ziołami arrosto di manzo czy też delikatnie wysmażone filetto w zielonym pieprzu? Na dźwięk samych nazw robi się miło, a co dopiero, gdy wszystko rozpływa się w ustach. Pragniemy podzielić się z Wami wspaniałą informacją: te smakołyki są w zasięgu ręki. Co więcej, mogą być przygotowane przez Was samych!Oddajemy bowiem do Waszych rąk jedyną w swoim rodzaju Szkołę Gotowania, prawdziwy skarbiec wiedzy kulinarnej w jednym tomie, z którego poznacie podstawowe i najważniejsze sekrety i techniki przyrządzania potraw - nie tylko tych z kuchni włoskiej wspomnianej na początku - na miarę wykwintnej restauracji. Jak przygotować apetyczny i oryginalny sos do spaghetti, co należy wiedzieć, gdy pieczemy kurczaka, jak wyfiletować rybę, jak radzić sobie z owocami morza, czy w końcu jak zaskoczyć gości podając smakowite tiramis?? Te i inne problemy sztuki kulinarnej rozwiąże Wam właśnie nasza Szkoła. Ta książka jest po prostu piękna i ... apetyczna. Każda technika przyrządzania potraw jest opisana zrozumiałymi komentarzami i zaprezentowana krok po kroku przy pomocy kolorowych zdjęć, które pozwalają w mig wszystko zrozumieć. Do tych informacji dochodzą w każdym z siedmiu prezentowanych rozdziałów (ciasta, sosy, mięso, ryby, warzywa, owoce, desery) bardzo apetyczne przepisy konkretnych specjałów. Dodatkowo każdy z rozdziałów jest wzbogacony o cenne wskazówki wyjaśniające zastosowanie wielu narzędzi kuchennych.

    [zasłonięte]@book24.waw.pl - Book24 - księgarnia internetowa