|
Kontakt telefoniczny od poniedziałku do piątku w godz. 10:00 - 15:00. Przepraszam nie czytam i nie odpowiadam na smsy.
663 [zasłonięte] 241 Wszelkie pytania proszę kierować na pocztę elektroniczną
[zasłonięte]@gmail.com
WYSTAWIAM FAKTURY VAT
|
|
|
|
Zakupione przedmioty wysyłam 1-2 dni po otrzymaniu wpłaty na moje konto Pocztą Polską
oraz kurierem
Opcja transportu z kosztami podana jest każdorazowo w każdej aukcji.
|
|
|
|
Niezależnie od ilości zakupionych artykułów opłatę za przesyłkę ponoszą Państwo tylko jeden raz. Zawsze jest to najwyższy koszt wysyłki spośród wszystkich zakupionych przedmiotów na moich aukcjach.
|
|
|
|
Numery kont przy przedpłacie na rachunek bankowy:
CREDIT AGRICOLE
NR KONTA 09 1940 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0761297 [zasłonięte] 000000
BANK ZACHODNI WBK
NR KONTA 87 1500 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0701011 [zasłonięte] 718500
|
|
|
|
WITAM NA MOJEJ AUKCJI NA KTÓREJ OFERUJĘ PROFESJONALNĄ IGŁĘ Z OTWORAMI BOCZNYMI DO NASTRZYKU z GROTEM Z 10 OTWORAMI BOCZNYMI
oraz
DWIE IGŁY BEZ OTWORÓW BOCZNYCH
Igła ze strzykawką (nie wchodzi w skład ukompetowania) jest urządzeniem służącym do domięśniowego wprowadzania solanki peklującej (mieszanina soli i saletry lub nitrytu) do mięsa lub mięsa z kością (szynki, balerony, boczki itp.). Efektem nastrzyku jest przedłużenie trwałości mięsa poprzez ograniczenie wzrostu bakterii chorobotwórczych i gnilnych, utrwalanie ładnej różowo-czerwonej barwy oraz wytworzenie charakterystycznego smaku i zapachu mięsa. Dodatkowe igły bez otworów bocznych pozwolą na nastrzyk małych szynek, golonek, boczków, mięs na grilla itp.
OPIS IGŁY
• długość 118 mm
• grubość igły 2,5mm
• 10 otworków bocznych o średnicy 0,8 mm w 4 rzędach
• wykonana ze stali kwasoodpornej Nirosta-Stahl NBR
Do igły załączam reduktor umożliwiający założenie jej na każdą strzykawkę bez gwintu
Reduktor
Sposób połączenia strzykawki z igłą poprzez reduktor
OPIS 2 IGIEŁ BEZ OTWORÓW BOCZNYCH
• długość 5,5 cm
• grubość igły 1,6mm i 1,8mm • wykonane ze stali kwasoodpornej Nirosta-Stahl NBR
Dwie igły o grubości 1,6mm i 1,8mm
JAKO GRATIS OTRZYMASZ PO ZAKUPIE LINK Z PRZEPISAMI W WERSJI ELEKTRONICZNEJ ZAWIERAJĄCY:
Vademecum wyrobu kiełbas, Vademecum wyrobu wędlin w szynkowarze, Vademecum wyrobu nalewek, ABC wypieku chleba, ABC grillowania, ABC kociołka węgierskiego, ABC kociołka żeliwnego, ABC wyrobu gofrów. Łącznie około 1200 przepisów, wszystko "krok po kroku" a także porady, wskazówki itp.
NA INNYCH MOICH AUKCJACH KUPISZ PRZEDMIOTY NIEZBĘDNE DO DOMOWEGO WYROBU WĘDLIN
|