Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ICE CREAMS, SORBETS AND GELATI: DEFINITIVE GUIDE

11-03-2015, 7:32
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 183.75 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5073981813
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 11-03-2015 07:38:23

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49434, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>02120, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33341, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61914, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54178, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49434, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>02120, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33341, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61914, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54178

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Ice Creams, Sorbets and Gelati: The Definitive Guide

ICE CREAMS, SORBETS AND GELATI: DEFINITIVE GUIDE

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Caroline Weir, Robin Weir
Language: English
Publisher: Grub Street
Publication Date: 1 May 2010
Dimensions: 21 x 3.3 x 24.9 cm
Format: Hardcover
Pages: 245
Condition: NEW
Product_ID: 19A494C462

 

 

12 years after the publication of their previous book, the largest selling book on ICES that has ever been published, Caroline and Robin Weir return with the ultimate ''Ice Cream, Gelato, and Sorbet'' book. Since the first publication, over a decade of research, collecting and millions of calories have gone into this new book which has over 400 recipes covering ice creams, gelato, graniti, bombes, parfaits, instructions on making wafers, bisquits, punches, even ice creams for diabetics and vegans. This new book, with all areas expanded and updated, is for the beginner, the enthusiast the cook, the expert and the professional chef. All the recipes are written in the clearest terms in Metric, USA cup measurements and Imperial weights and measures.All techniques are described in the simplest terms and all your questions are covered in this comprehensive book. There are new revelations, on the history of ice cream as well as the origin of the ice cream cone, plus dozens of new pictures and illustrations from the authors constantly expanding collection as well as a section on both penny licks and some hilarious soda fountain lingo.There is also a comprehensive section of the physics and chemistry of all ices as well as enough information to enable you to make almost anything into an ice.Should you want to go big on ice cream there is a section on equipment as well as a section on the chemistry and physics of ice cream and ices. If you have never tasted home-made ice cream, you are in for a revelation. If you have the previous book you are in for many inspired new flavors. These are not ice creams loaded with junk confectionery, these are pure unalloyed, straightforward ices, easily made from straight forward , easily obtained ingredients without additives.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 MELT Claire Kelsey

 MAKING ARTISAN GELATO Torrence Kopfer

 SWEET CREAM AND SUGAR CONES Hoogerhyde, Walker

 THE PERFECT SCOOP David Lebovitz

 GELATO

 BEN AND JERRY'S HOMEMADE ICE CREAM AND DESSERT