Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ICE CREAM H Goff, Richard Hartel

29-06-2015, 19:47
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 592.20 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5407717681
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 29-06-2015 19:58:59

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>14609, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32157, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67067, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36103, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>56201, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>14609, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32157, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67067, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36103, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>56201

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Ice Cream

ICE CREAM H Goff, Richard Hartel

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: H Douglas Goff, Richard Hartel
Language: English
Publisher: Springer
Publication Date: 16 Jan 2013
Dimensions: 3 x 15.8 x 23.3 cm
Format: Hardcover
Pages: 465
Condition: NEW
Product_ID: 146146A956

 

 


Ice Cream, 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream and frozen dessert industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of the production process to the distribution of the finished product. It is intended for industry personnel from large to small scale processors and suppliers to the industry and for teachers and students in dairy or food science or related disciplines. While it is technical in scope, it also covers much practical knowledge useful to anyone with an interest in frozen dessert production. World-wide production and consumption data, global regulations and, as appropriate, both SI and US units are provided, so as to ensure its relevance to the global frozen dessert industry.
This edition has been completely revised from the previous edition, updating technical information on ingredients and equipment and providing the latest research results. Two new chapters on ice cream structure and shelf-life have been added, and much material has been rearranged to improve its presentation. Outstanding in its breadth, depth and coherence, Ice Cream, 7th Edition continues its long tradition as the definitive and authoritative resource for ice cream and frozen dessert producers.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 NEW YORK CULT RECIPES Marc Grossman

 ICE CREAMS, SORBETS AND GELATI: DEFINITIVE GUIDE

 GELATO