Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ice Cream

20-07-2014, 13:34
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 441.99 zł     
Użytkownik linguashop_pl
numer aukcji: 4351317395
Miejscowość Gryfino
Wyświetleń: 3   
Koniec: 20-07-2014 13:00:21

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Ice Cream 441.99 zł

  • Typ Okładki: Twarda oprawa
  • Wydawnictwo: Springer
  • Autor: H Douglas Goff,Richard W Hartel
  • Język książki: Angielski
  • Rozmiar: 23.6 x 16 x 3 cm
  • Ilość stron: 465
  • Date premiery: 2[zasłonięte]013-01

Opis:
Product Description From the Back Cover Ice Cream, 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream and frozen dessert industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of the production process to the distribution of the finished product. It is intended for industry personnel from large to small scale processors and suppliers to the industry and for teachers and students in dairy or food science or related disciplines. While it is technical in scope, it also covers much practical knowledge useful to anyone with an interest in frozen dessert production. World-wide production and consumption data, global regulations and, as appropriate, both SI and US units are provided, so as to ensure its relevance to the global frozen dessert industry. This edition has been completely revised from the previous edition, updating technical information on ingredients and equipment and providing the latest research results. Two new chapters on ice cream structure and shelf-life have been added, and much material has been rearranged to improve its presentation. Outstanding in its breadth, depth and coherence, Ice Cream, 7th Edition continues its long tradition as the definitive and authoritative resource for ice cream and frozen dessert producers. H. Douglas Goff is a Professor of Food Science at the University of Guelph, Canada. He has been teaching and conducting research in ice cream science and technology for more than 30 years. Richard W. Hartel is a Professor of Food Engineering in the Department of Food Science at the University of Wisconsin-Madison, USA. He has over 20 years of experience working on the structural attributes of ice cream. About the Author H. Douglas Goff is a Professor of Food Science at the University of Guelph, Canada. He has been teaching and conducting research in ice cream science and technology for more than 30 years. Richard W. Hartel is a Professor of Food Engineering in the Department of Food Science at the University of Wisconsin-Madison, USA. He has over 20 years of experience working on the structural attributes of ice cream.

Do każdej książki dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.
Książka dostępna w magazynie zewnętrznym

Termin wysylki

od 8 do 14 dni roboczych

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.


Paczkomaty 9,99zł

Poczta paczka 17,99zł

Kurier 17,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434

Eldimar - Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując książki na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

Zobacz nasze pozostałe aukcje:

KomentarzePanelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

panele ebay