Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HUMAN NUTRITION: A HEALTH PERSPECTIVE Mary Barasi

23-05-2014, 0:56
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 227.85 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4178078407
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 23-05-2014 00:54:45

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08102, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>60747, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19617, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>71619, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00703, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08102, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>60747, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19617, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>71619, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00703

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Human Nutrition: A Health Perspective

HUMAN NUTRITION: A HEALTH PERSPECTIVE Mary Barasi

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Mary Barasi
Language: English
Publisher: Hodder Arnold
Publication Date: 29 Aug 2003
Dimensions: 18.9 x 2 x 24.6 cm
Format: Paperback
Pages: 384
Condition: NEW
Product_ID: AC4AD1A254

 

 

The book presents a comprehensive introduction to the basic principles of nutrition, together with its application through the life cycle and in a variety of life situations. The application of nutrition in the protection of health and its promotion is also discussed throughout. The book involves the reader in thinking about their own nutrition, to facilitate learning. Topics covered are relevant to students on a variety of courses that include nutrition. This includes students on health related courses who need to understand how nutrition is related to the development of dieases that afflict Western populations, and what can be done to minimise the risks of developing such diseases. Students on food and catering- related courses will also find this book of relevance. The informed layperson who wishes to understand more of the nutrition information available in the media will find explanation in the book. Topical issues such as food allergy, fluid intakes, sports nutrition, functional foods and nutrients that occur as supplements are covered in a clear and readable style. The text is interspersed wuth study questions and diagrams to engage and maintain the reader's attention.Scientific explanations are provided in an accessible manner to help understanding and clarify principles. The flow of the information builds up from methods of studying nutrition and essential principles about the structure of the diet, through an exploration of the functions of all the nutrients. The basic knowledge can then be applied in a study of the major life stages, and the challenges that might threaten nutritional status. Issues related to major diseases in the West such as coronary heart disease and cancer are focussed on, in relation to the links with nutrition. Finally, the concept of optimizing nutrition is considered, together with a discussion of nutrition policy and related health promotion issues.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 PERSONAL TRAINING: THEORY AND PRACTICE Crossley

 INTRODUCTION TO HUMAN NUTRITION Gibney, Cassidy

 FOOD PORTION SIZES (MAFF HANDBOOK)

 ESSENTIALS OF HUMAN NUTRITION Mann, Truswell

 HUMAN NUTRITION Hilary Powers BSc RNutr

 MCCANCE AND WIDDOWSON'S THE COMPOSITION OF FOODS