Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HOW TO START A MICRO-DISTILLERY FOR UNDER $50,000

10-04-2015, 4:06
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 99.75 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5166500715
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 10-04-2015, 4:15

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]06611, 978[zasłonięte][zasłonięte]66819, 978[zasłonięte][zasłonięte]19348, 978[zasłonięte][zasłonięte]44578, 978[zasłonięte][zasłonięte]90315, 978-[zasłonięte][zasłonięte]06611, 978-[zasłonięte][zasłonięte]66819, 978-[zasłonięte][zasłonięte]19348, 978-[zasłonięte][zasłonięte]44578, 978-[zasłonięte][zasłonięte]90315
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

How to Start a Micro-Distillery for Under $50,000

PRODUCT DETAILS:
Author: Thomas Germann
Language: English
Publisher: CreateSpace Independent Publishing Platform
Publication Date: 1 Feb 2013
Dimensions: 20.3 x 12.7 x 0.5 cm
Format: Paperback
Pages: 82
Condition: NEW
Product_ID: 14D19C483X

There are many books on how to distill but at this time, this is the only one on how to start a micro-distillery. This book will save you a lot of money if you follow the details inside. Also walks you through the Federal Permit process and offers insight to understand the federal forms.

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


HOW TO MAKE WHISKEY Bryan Davis

THE ART OF DISTILLING WHISKEY AND OTHER SPIRITS

THE PRACTICAL DISTILLER Samuel McHarry

THE DRUNKEN BOTANIST Amy Stewart

GIN: A GLOBAL HISTORY (EDIBLE) Solmonson

THE CRAFT OF GIN Aaron Knoll, David Smith