Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

How to Mix Drinks A Bartender's Manual

20-01-2014, 19:43
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 51.88 zł     
Użytkownik marek77_2007
numer aukcji: 3817921990
Miejscowość Londyn
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 1   
Koniec: 20-01-2014, 4:22

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

-architecture & design

-art

-arts & crafts

-biography & memories

-business , finance & law

-children & youth

-combat sports & self-defence 

-computing & internet

-crime , thrillers & mystery

-earth & space

-fiction

-fashion & style

-food & drink

-games 

-graphic novels

-health & beauty

-history &

archeology

-horror

-home & garden

-learning foreign languages

-lego

-medicine & psychology

-mind, body & spirit

-music

-personal development

-photography

-science

-science fiction , fantasy

-society, politics & philosophy

-sport

-tattoos & body

- technology

-transport

-travel &holiday guides-

-tv,cinema,theatre & drama

-veterinary

-other books

CALENDARS & OTHERS

MOLESKINE

kontakt

Telefon: 606[zasłonięte]623

+440[zasłonięte][zasłonięte]84304
lub

[zasłonięte]@hotmail.com

regulamin aukcji na stronie

„o mnie”

rachunek bankowy (ING)

691[zasłonięte]108310[zasłonięte]02317[zasłonięte]805

MOJE KOMENTARZE

INNE MOJE AUKCJE

DODAJ MNIE DO ULUBIONYCH

STRONA "O MNIE"

.

.

KOSZTY DOSTAWY

e-przesyłka

4,90zł

Przesyłka biznesowa (przedpłata) - 8zł

Przesyłka biznesowa (pobranie) - 12 zł

Kurier (przedpłata)-12,90zł 

Kurier (pobranie)-16,90zł

przesyłka biznesowa-

dostarczana w ciągu 1-2dni roboczych przez kuriera Poczty Polskiej lub listonosza

Koszt dostawy jest zawsze stały,bez względu na ilość książek w przesyłce.

Na życzenie wystawiamy fakturę Vat

How to Mix Drinks: A Bartender's Manual




    Autor: George Winter , Cam Reese (Editor)
    Wydawnictwo: CreateSpace Independent Publishing Platform
    Data wydania: 25 Jan 2013
    Ilość stron: 48
    Wymiary książki: 22.9 x 15.2 x 0.3 cm
    Rodzaj okładki: Paperback
    ISBN-13: 978-[zasłonięte][zasłonięte]20699
978-[zasłonięte][zasłonięte]20699A

How to Mix Drinks: A Bartender's Manual was written by George Winter in 1884, one of the early manuals putting the cocktail recipes in writing.

All 90+ recipes from the original 1884 book are included; ranging from Sours, Cobblers, Cordials, Slings, Smashes, Fizzes, and Punches, including such treats as:
Champagne Sour, Whiskey Sour, Old Whiskey Sling, Mint Julep, Medford Rum Sour, St. Croix Rum Punch, Gin Fizz, Tom and Jerry, Hot Apple Toddy, Tom Collins, Jamaica Rum Sour, Manhattan Cocktail and many more.

In addition to all of the cocktail recipes, George Winter included chapters on the duties of a bartender, stock required in a saloon, and excerpts of the laws of New York state regarding liquor.

As many of his cocktail recipes say, "serve with a smile," his philosophy regarding his bartending duties is nicely summarized by this quote: "In short, he should sympathize with those who are not feeling well, appear jolly to those who are apparently light-hearted, and in general use good judgment in his conversation with all with whom he comes in contact while in the discharge of his duties."

Review excerpt:
National Barbecue News; March 2013 issue:
... “How to Mix Drinks: A Bartender’s Manual by George Winter and Jack’s Manual: Recipes for Fancy Mixed Drinks and When and How to Serve by J. A. Grohusko were both brought back to print by editor Cam Reese and we should all be grateful for the efforts. The drink recipes within each are certainly still valid today but it is the writings of these two original authors that you’ll really enjoy. It‘s really cool to be able to get in the heads of two turn-of-the century barmen. ...”

WSZYSTKIE SPRZEDAWANE PRZEDMIOTY SĄ NOWE,WYDANE W JĘZYKU ANGIELSKIM KAŻDORAZOWO WYSYŁANE PRZESYŁKĄ UBEZPIECZONĄ.

WYSYŁKA Z POLSKI MA MIEJSCE NAJCZĘCIEJ W CIĄGU 5-7 DNI ROBOCZYCH