Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HOW TO MAKE BREAD Emmanuel Hadjiandreou

11-03-2015, 7:35
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 157.50 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5073974771
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 7   
Koniec: 11-03-2015 07:25:49

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97514, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>39583, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50563, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03174, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>95685, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97514, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>39583, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50563, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03174, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>95685

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

How to Make Bread

HOW TO MAKE BREAD Emmanuel Hadjiandreou

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Emmanuel Hadjiandreou
Language: English
Publisher: Ryland Peters & Small
Publication Date: 8 Sep 2011
Dimensions: 21.6 x 2.5 x 25.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 160
Condition: NEW
Product_ID: 1D49[zasłonięte]404

 

 

Today, people are rediscovering the joys of baking their own bread, not only as a cost-saving measure, but with the desire to go back to basics and enjoy making something rewarding. Emmanuel Hadjiandreou is passionate about bread and in this, his first book, he shows you how to make it, step by step. The book starts by explaining the key to good bread: why flour, yeast and temperature are important, and which kitchen equipment makes life easier. In Basic Breads, you'll learn how to make a Basic White Loaf with clear, step-by-step photos. With this method, you'll have the base for a number of variations. The rest of the book covers Wheat- or Gluten-free Breads, Sourdoughs, Flavoured Yeasted Breads, and Pastries and Morning Bakes - in more than 60 easy-to-follow recipes.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 PETER REINHART'S ARTISAN BREADS FAST Reinhart

 FLOUR WATER SALT YEAST Ken Forkish

 KNEAD TO KNOW: THE REAL BREAD STARTER

 MAKING BREAD TOGETHER Emmanuel Hadjiandreou

 DOUGH Richard Bertinet

 CRUST Richard Bertinet