Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HOW TO COOK FOR FOOD ALLERGIES Bruce-Gardyne

25-08-2014, 1:58
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 94.50 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4457736932
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 25-08-2014 01:54:15

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49116, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>57442, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62174, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03211, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90746, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49116, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>57442, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62174, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03211, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>90746

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

How To Cook for Food Allergies: Understand Ingredients, Adapt Recipes with Confidence and Cook for an Exciting Allergy-Free Diet

HOW TO COOK FOR FOOD ALLERGIES Bruce-Gardyne

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Lucinda Bruce-Gardyne
Language: English
Publisher: Rodale
Publication Date: 17 Oct 2008
Dimensions: 18.9 x 24.6 x 1.5 cm
Format: Paperback
Pages: 224
Condition: NEW
Product_ID: 19A[zasłonięte]57442

 

 

Most pre-prepared food cannot be eaten by food allergy sufferers so preparing meals can become a time-consuming struggle, especially for people without specialist cooking skills and knowledge of ingredients. How to Cook for Food Allergies explains why allergenic ingredients such as wheat, eggs and dairy products are so ubiquitous and how they are used, to help readers understand when and how to use substitute ingredients. This book will inspire readers to cook and eat a wider variety of foods than they ever thought possible. 'With more than 100 recipes, including sauces, pastry, bread, cakes, main courses and desserts, as well as food for babies and children, this practical yet stylish cookbook will become a trusted source of advice and inspiration.' The Telegraph

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE ALLERGEN-FREE BAKER'S HANDBOOK Cybele Pascal

 ALLERGY-FREE DESSERTS Elizabeth Gordon

 YUMMY YUM FOR EVERYONE Denise McCabe

 THE INTOLERANT GOURMET Pippa Kendrick

 CAKE ANGELS Julia Thomas