Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HOW ITALIAN FOOD CONQUERED THE WORLD John Mariani

23-06-2014, 0:29
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 153.30 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4270110497
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 23-06-2014 00:27:19

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18217, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97351, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01043, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08407, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37807, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18217, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97351, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01043, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08407, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37807

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

How Italian Food Conquered the World

HOW ITALIAN FOOD CONQUERED THE WORLD John Mariani

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: John Mariani
Language: English
Publisher: Palgrave Macmillan
Publication Date: 10 Mar 2011
Dimensions: 3 x 16.7 x 24.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 288
Condition: NEW
Product_ID: ABCA1A4398

 

 

Not so long ago, Italian food was regarded as a poor man's gruel - little more than pizza, macaroni with sauce, and red wines in a box. Here, John Mariani shows how the Italian immigrants to America created, through perseverance and sheer necessity, an Italian-American food culture, and how it became a global obsession. The book begins with the Greek, Roman, and Middle Eastern culinary traditions before the boot-shaped peninsula was even called 'Italy,' then takes readers on a journey through Europe and across the ocean to America alongside the poor but hopeful Italian immigrants who slowly but surely won over the hearts and minds of Americans by way of their stomachs. Featuring evil villains such as the Atkins diet and French chefs, this is a rollicking tale of how Italian cuisine rose to its place as the most beloved fare in the world, through the lives of the people who led the charge.
Featuring chefs, restaurateurs, and restaurants from around the country, including: Mario Batali, Danny Meyer, Tony Mantuano, Michael Chiarello, Giada de Laurentiis, Giuseppe Cipriani, Nigella Lawson, Da Silvano Spiaggia, Bottega, Union Square Cafe, Maialino, Rao's, Babbo, Il Cantinori.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE OXFORD COMPANION TO ITALIAN FOOD Riley

 POMODORO! A HISTORY OF THE TOMATO IN ITALY Coyner

 ITALIAN CUISINE: A CULTURAL HISTORY Capatti