Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Hotelarstwo - Panasiuk Aleksander, Szostak Daniel

28-01-2012, 1:36
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 37 zł     
Użytkownik Piotr26047
numer aukcji: 2021955518
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 5   
Koniec: 26-01-2012 14:30:28

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rok wydania (xxxx): 2009
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowa strona 3
 
 
 
   

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24

tel.  501 [zasłonięte] 370

519 [zasłonięte] 288

504 [zasłonięte] 187

[zasłonięte]@tlen.pl


 
   

Książkę wysyłam listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy 

ul. Jana Pawła II 24

 

 
   

Wpłata na konto:

Invest Bank o/Katowice

92 [zasłonięte]01[zasłonięte]00 3000 [zasłonięte] 034406

lub

mBank

23 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 555118

 

 
    Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.
 
Hotelarstwo
usługi eksploatacja zarządzanie
Panasiuk Aleksander, Szostak Daniel (red.)

wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN
wydanie 2009 r.
ISBN:[zasłonięte]978-83-15367-0
Format: 16.6x23.7cm, 380 stron
Oprawa: Miękka
Wydanie: 1

Opis książki Hotelarstwo :
Podręcznik akademicki do hotelarstwa jest kierowany do wykładowców i studentów uczelni wyższych na kierunkach turystyka i rekreacja oraz hotelarstwo, jak również do praktyków gospodarczych zajmujących się na co dzień zarządzaniem i eksploatacją hoteli.

Zawiera kompleksową wiedzę na temat hotelarstwa – jednego z najważniejszych elementów infrastruktury i biznesu turystycznego. Autorzy przedstawiają w nim:
- podstawy teoretyczne i terminologię,
- rynek usług hotelarskich – współczesne trendy rozwojowe,
- zagadnienia związanie z eksploatacją hotelu,
- zarządzanie hotelem – z naciskiem nanajnowsze trendy, jakość, standaryzację i innowacyjność świadczonych usług,
- gastronomię i inne usługi towarzyszące.


Do głównych zalet podręcznika należą:
- dostosowanie do programów nauczania,
- logiczna struktura i jasność wykładu,
- liczne przykłady z polskiej praktyki gospodarczej,
- słowniczek podstawowych terminów,
- bogata bibliografia,
- indeks rzeczowy.