Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HOTELARSTWO ORGANIZACJA I TECHNIKA ... PODRĘCZNIK

04-03-2012, 21:18
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 24.90 zł     
Użytkownik ARKA_K_G
numer aukcji: 2113068090
Miejscowość Warszawa
Zostało sztuk: 2    Wyświetleń: 8   
Koniec: 11-03-2012 16:19:48
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Książki jakich szukasz

Informacje o firmie

PHW ARKA 
Warszawa
Kontakt

e-mail: biuro[zasłonięte]@arka-phw.pl

Pracujemy:
od pon. do piątku

 

 

ARKA_K_G na platformie Allegro

Księgarnia internetowa Arka na platformie aukcyjnej Allegro proponuje  Państwu Książki w nadzwyczaj atrakcyjnych cenach. Oferta obejmuje wszelkie typy książek. 
Gwarantujemy szybką realizację transakcji oraz rzetelną i fachową obsługę
 Przedmiotem aukcji jest Książka
HOTELARSTWO. ORGANIZACJA I TECHNIKA PRACY.
PODRĘCZNIK. WYDANIE 2
 

HOTELARSTWO ORGANIZACJA I TECHNIKA ... PODRĘCZNIK

Autor: Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska
Wydawca: Difin
Rok wydania: 2008
Okładka: miękka
Wymiary: 176x250
Ilość stron: 288
ISBN:[zasłonięte]978-8351-837-8

Cena detaliczna: 28.00 zł
Opis: Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych o profilu technik hotelarstwa. Zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne przykłady dotyczące współczesnego rynku hotelarskiego i zadania do wykonania o różnym stopniu trudności, dostosowanym do indywidualnych potrzeb ucznia. Zamieszczone ćwiczenia służą kształtowaniu określonych umiejętności, postaw
i zachowań oraz pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy
i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania.

Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący nawiązywania
i utrzymywania kontaktów międzyludzkich, komunikacji
i rozwiązywania konfliktów (są to bowiem zagadnienia pomijane w innych publikacjach, a bardzo istotne w pracy hotelarza). Podręcznik zawiera także wykaz literatury do samodzielnego poszerzania wiedzy.

Podręcznik został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa, może być stosowany również przy modułowym programie nauczania.

Pierwsze wydanie niniejszej książki pt. "Ekonomika i organizacja pracy
w hotelarstwie" otrzymało w 2007 roku Nominację do Nagrody Edukacja XXI.

 

 
Realizacja zamówienia


Przelew = wylicytowana kwota + koszt przesyłki. 
Przy zakupie 2 lub więcej pozycji prosimy o kontakt celem ustalenia kosztów przesyłki
W tytule przelewu prosimy wpisać nr aukcji oraz login.
Wysyłkę realizujemy w ciągu 7 dni roboczych od momentu zaksięgowania wpłaty na naszym koncie.

Bezpieczeństwo

Książki wysyłamy w trwałej, ochronnej kopercie lub w kartonowym pudełku.
Forma przesyłki to list polecony lub paczka pocztowa.
Mniejsze książki możemy wysłać dodatkowo zabezpieczone za dopłatą 2 zł
Faktura vat wystawiana jest na życzenie klienta.
W razie jakichkolwiek problemów, mogą Państwo liczyć na pomoc naszego zespołu.
W przypadku zaginięcia przesyłki prosimy o kontakt.