Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HOOSIER MAMA BOOK OF PIE Paula Haney

11-03-2015, 6:58
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 179.55 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5073921760
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 11-03-2015 06:58:28

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63569, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>28414, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64241, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62529, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>88938, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63569, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>28414, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64241, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62529, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>88938

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Hoosier Mama Book of Pie: Recipes, Techniques, and Wisdom from the Hoosier Mama Pie Co

HOOSIER MAMA BOOK OF PIE Paula Haney

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Paula Haney
Language: English
Publisher: Agate Publishing
Publication Date: 27 Jun 2013
Dimensions: 24.4 x 21.3 x 3 cm
Format: Hardcover
Pages: 384
Condition: NEW
Product_ID: 157BD41435

 

 

When Paula Haney first opened the Hoosier Mama Pie Company on March 14, 2009 (Pi day, appropriately enough), she worried whether her new business could survive despite specializing in just one thing. When she opened her storefront that morning and saw a line around the block, she realized she had a more immediate problem: Did she make enough pie? The shop closed early that day, but it has been churning out plenty of Chicago's most delectable pies ever since.Haney started her career as a pastry chef at Trio, one of Chicago's top fine-dining restaurants. There, she spent many exhilarating and exhausting days creating fabulous new desserts to keep up with the restaurant's head chef: a then-unknown Grant Achatz, who would go on to culinary superstardom. This frenetic innovation left Haney in search of classic comfort food on her days off. Her disappointment in being unable to find a good slice of pie in all of Chicago led her to one conclusion: She needed to open her own store.Specializing in handmade, artisanal pies that only use locally sourced and seasonal ingredients, Hoosier Mama Pie Company has become a local favorite and a national destination, gaining praise from Bon Appetit, the Food Network, and Food & Wine as one of the top pie shops in the country. Now, The Hoosier Mama Book of Pie delivers all the sumptuous secrets of buttery crusts, fruity fillings, creams and custards, chess pies, over-the-top pies, and even the stout and hearty savory pie. While pie has a reputation for being difficult to master, the book's practical and laid-back tone will help bakers both new and old make the perfect pie for every occasion.The Hooser Mama Book of Pie also includes tips on technique, fascinating historical anecdotes, and an emphasis on special seasonal recipes, as well as quiches and hand pies. With beautiful, full-color photos and a classic, retro design that recalls the mid-20th century golden age of pie, this book reflects all the warmth and personality of the Hoosier Mama Pie Company's cozy Chicago storefront. The focus on using local produce and employing the farm-to-table philosophy helps home bakers make the freshest, most delicious pies imaginable. Now readers can take a little piece of the Hoosier Mama Pie Company anywhere they go.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE FOUR & TWENTY BLACKBIRDS PIE BOOK Elsen

 BAKED: NEW FRONTIERS IN BAKING Lewis, Poliafito

 BAKED ELEMENTS Matt Lewis, Renato Poliafito

 GOOD FOOD: TRAYBAKES Sarah Cook

 SWEETS MADE SIMPLE Miss Hope

 GREAT BRITISH BAKES Mary-Anne Boermans