Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Home Smoking and Curing

06-02-2014, 3:01
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 77.99 zł     
Użytkownik martinigryf
numer aukcji: 3862504955
Miejscowość Gryfino
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 3   
Koniec: 06-02-2014 03:04:31

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Home Smoking and Curing 77.99 zł

OPIS:

* advice on choosing raw ingredients

* making the most of meats in season

* easy to follow instructions for building your own kiln

* useful information on commercial smokers

First published in 1977 and never out of print, this classic guide has introduced thousands of home cooks to the pleasures of smoking and curing food. Full of well-tested methods and reliable advice, this book offers a wealth of information for amateur chefs and gourmets alike.

")'>

Okładka twarda: 144 stron
Wydawca: Ebury Press; New Ed edition (4 wrzesień 2008)
Język wydania: English
Wymiary: 1.8 x 14.6 x 24.1 cm
Autor/Producent: Keith Erlandson



Home Smoking and Curing introduces an inspirational method of retaining and enhancing the subtle flavours of fresh fish and game. With clear and simple instructions backed up by diagrams, Keith Erlandson leads you through the basic techniques of smoking food. Whether you're looking to prepare your own smoked salmon and bacon, or create some really impressive dishes for entertaining, Home Smoking and Curing will guide you through the processes. With delicious recipes ranging from smoked rabbit pie to smoked oysters and venison, there are dishes for every occasion. In addition it contains:

* advice on choosing raw ingredients

* making the most of meats in season

* easy to follow instructions for building your own kiln

* useful information on commercial smokers

First published in 1977 and never out of print, this classic guide has introduced thousands of home cooks to the pleasures of smoking and curing food. Full of well-tested methods and reliable advice, this book offers a wealth of information for amateur chefs and gourmets alike.



Do każdej wysylki dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.

Produkt dostępny w magazynie zewnętrznym


Termin wysylki

od 7 do 12 dni roboczych

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.





Poczta polecony 9,99zł

Paczkomaty 9,99zł

Kurier 19,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434

Eldimar

Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując nasze produkty na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealle galeria aukcji