Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HOME BAKED Hanne Risgaard

23-05-2014, 5:44
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 243.60 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4178223697
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 23-05-2014 05:54:27

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19802, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36089, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>86522, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35843, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01457, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19802, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36089, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>86522, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35843, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01457

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Home Baked: Nordic Recipes and Techniques for Organic Bread and Pastry

HOME BAKED Hanne Risgaard

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Hanne Risgaard
Language: English
Publisher: Chelsea Green Publishing Company
Publication Date: 1 Oct 2012
Dimensions: 21.6 x 3 x 28 cm
Format: Hardcover
Pages: 256
Condition: NEW
Product_ID: 16AC5D4307

 

 

The growing movement of Nordic cuisine centres on its devotion to high-quality regional produce, the creativity of the chef, and a sound awareness of the workings of nature-a set of principles that guides author Hanne Risgaard in Home Baked. With enticing, full-colour photographs throughout, Home Baked offers recipes and techniques for baking artisan bread and pastry using organic, nutrient-rich grain and stone-milled flour grown and milled on Skortoft Molle, the Risgaards' farm on Als, an idyllic island in the southeast of Denmark. Copenhagen's celebrated restaurant NOMA, recently accorded a 'World's Best Restaurant' award, uses Skortoft Molle products. Risgaard's recipes include unique ingredients like foraged herbs and greens-such as the Cocotte with Ramsons, elderflower muffins, and 'Green Knots' made with stinging nettle-that emphasize the distinct Nordic approach to bread baking that is worlds away from most conventional baking books. The book includes a guide to basic equipment and kitchen set-up, ingredients, and the history of Skortoft Molle and their philosophy.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BREAD: A BAKER'S BOOK OF TECHNIQUES AND RECIPES

 TARTINE BOOK NO. 3 Chad Robertson

 THE ITALIAN BAKER, REVISED Carol Field

 THE ART OF FERMENTATION Sandor Ellix Katz

 SCANDINAVIAN CHRISTMAS Trine Hahnemann

 LOCAL BREADS Daniel Leader