KOTLECIARKA
Steaker, ręczny skruszacz mięsa,
nacinarka do mięsa
Urządzenie jest w pełni profesjonalne, nadające się do
hoteli, sklepów mięsnych, restauracji czy punktów gastronomicznych.
Korzystanie z urządzenia do rozdrabniania mięsa skraca czas,
który trzeba przeznaczyć na jego obróbkę termiczną.
Maszyna do skruszania mięsa jest łatwa w obsłudze,
proces zajmuje tylko kilka minut do uzyskania oczekiwanego efektu.
Wszystkie elementy są wykonane
ze stali nierdzewnej - ściśle według norm higieny !
Posiada certyfikat CE, DTR oraz świadectwo spełnienia wymagań zdrowotnych (SANEPID)
Kotleciarka jest urządzeniem ręcznym, nie wymaga zasilania prądem !!!
Nie bez powodu steaker bardzo często nazywany jest nacinarką.
Jego zadaniem jest nacięcie włókien w mięsie.
Dzięki temu zabiegowi czas dalszej obróbki termicznej znacznie się skraca,
a co za tym idzie zmniejszamy koszty zużytej energii czy gazu
Jedyne co musimy zrobić to umieścić kawałek mięsa
w otworze wejściowym i kilka razy obrócić korbą !
Mięso przepuszczone przez urządzeniejest już odpowiednio przygotowane
i gotowe do dalszej obróbki
Dane techniczne:
· Wymiary urządzenia: 330 x 185 x 290 mm
· Waga: 8 kg
· 1258 ostrych noży umieszczonych na 2-óch obrotowych wałkach
Specyfikacja:
Intuicyjna obsługa – wydajność zależna od tempa pracy operatora
Zmiękczone mięso krócej poddajemy obróbce termicznej
przez co zachowuje swoje walory smakowe
Obudowa oraz wnętrze wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
Stabilne mocowanie
Szeroki otwór wejściowy – 175 mm
Łatwa w utrzymaniu czystości
W skład zestawu wchodzą:
- Przystawka mocująca do podłoża
- Instrukcja w języku polskim
Kliknij w poniższy obrazek aby przejść do aukcji z akcesoriami :
Urządzenie posiada certyfikat CE oraz Orzeczenie sanepidu
Gwarancja 12 miesięcy
Na wszystkie produkty wystawiamy paragon lub F.Vat
Kupując na naszych aukcjach akceptujesz regulamin Allegro oraz naszego sklepu.