ul. Koszarowa 2
42-583 Bobrowniki
NIP: 498[zasłonięte]014-41
REGON: 240[zasłonięte]043
E-mail: [zasłonięte]@soti.pl
Telefon stacjonarny: 32[zasłonięte]380-30
Telefon komórkowy: 0 517-[zasłonięte]-499 0 510-[zasłonięte]-324
Pracujemy od poniedziałku do piątku od 9.00 do 17.00
Przed licytacją prosimy o zapoznanie się ze stroną "o mnie"
Zgodnie z Ustawą z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz. U. Nr22, poz.271 z późn. Zmianami) Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna sprzedaży zawartej na odległość bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty otrzymania towaru. Szczegóły realizacji zwrotów na stronie "o mnie" .
|
|
Włoska silikonowa forma do czekoladek Mini Batonik
Dzięki nowym włoskim formom Easy Choc możesz w domu wyczarować idealne czekoladki, pralinki lub mini desery tak jak profesjonalni cukiernicy. Możesz zrobić sobie czekoladki z orzechami, migdałami, bakaliami, kokosem.
Formy Easy Choc mają unikalne kształty dzięki swemu wzornictwu, są również bardzo proste w użyciu i będą długo służyły. Można ich użyć również do robienia kostek lodu lub mini-galaretek i innych deserów.
Jesteśmy wyłącznym dystrybutorem firmy SILIKOMART w Polsce!
Nowy wymiar czekoladek
Do każdej formy GRATIS :
- instrukcję jak przygotować czekoladę, aby zachowała połysk i kruchość
Już teraz zostań cukiernikiem w swoim domu i stwórz pralinki i czekoladki o jakich tylko marzysz. Ich przygotowanie jest świetną zabawą. Jako nadzienie do pralinek możesz wykorzystać np. kajmak, wiśnie w alkoholu lub orzechy. Wybór jest bardzo duży, wszystko zależy od Twojej wyobraźni i smaków jakie lubisz.
Forma do czekoladek Mini Batonik
Numer katalogowy: SF125 Wymiary pojedynczej czekoladki: 50 x 18 mm, wysokość 23,5 mm Pojemność całej czekoladki: 336 ml Wymiary całej formy: 30 x 17,5 cm Kolor formy: brązowy
Każda forma w oryginalnym opakowaniu GWARANCJA: 10 LAT
Formy wyprodukowane zostały w 100% z najwyższej jakości płynnego silikonu PLATINUM nadającego się do kontaktu z żywnością, odznaczającego się całym szeregiem zalet w porównaniu z tradycyjnymi formami metalowymi. Silikonowe formy do pieczenia i wyrobu czekoladek wytrzymują temperatury od -60 do +230 stopni Celsjusza bez jakichkolwiek zmian parametrów technicznych i właściwości materiału, z którego zostały wykonane.
Zalety form silikonowych:
- mogą być stosowane w bezpieczny sposób w zamrażarce jak i piekarniku i kuchence mikrofalowej
- silikon nie przywiera do potraw - jest elastyczny i nietłukący się
- formy są łatwe w czyszczeniu, można je myć w zmywarce
- posiadają certyfikaty CE oraz amerykański FDA, które gwarantują, że są bardzo bezpieczne
|
|